Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Επιτέλους κυκλοφόρησε η “συναρπαστική” ενημέρωση του Musk

Επιτέλους κυκλοφόρησε η “συναρπαστική” ενημέρωση του Musk


Η Tesla αρχίζει επιτέλους να λανσάρει την Full Self-Driving (FSD) Beta v12 στους πελάτες, μια ακόμα «συναρπαστική» ενημέρωση, σύμφωνα με τον CEO Elon Musk.

Το FSD Beta v12 ήταν μια από τις πιο αναμενόμενες ενημερώσεις του αμφιλεγόμενου συστήματος ADAS επιπέδου 2 της Tesla, το οποίο θέλουν τελικά θα γίνει επίπεδο 4 ή ακόμα και 5.

Η ενημέρωση λογισμικού Tesla v12 εισάγει αυτό που ο Μusk αποκαλούσε «νευρικά δίκτυα από άκρο σε άκρο». Η μεγαλύτερη διαφορά με τις προηγούμενες ενημερώσεις FSD είναι ότι τα χειριστήρια του οχήματος χρησιμοποιούνται πλέον από νευρωνικά δίκτυα αντί να κωδικοποιούνται από προγραμματιστές.

Η Tesla έπρεπε να κυκλοφορήσει το v12 πέρυσι, αλλά καθυστέρησε. Η αυτοκινητοβιομηχανία άρχισε να προωθεί την ενημέρωση τον Ιανουάριο, αλλά μόνο σε λίγους πελάτες. Η ευρεία κυκλοφορία καθυστέρησε πολλές φορές, με αρκετές νέες εκδόσεις της ενημέρωσης να κυκλοφορούν μόνο σε υπαλλήλους της Tesla και σε λίγους πελάτες.

Tώρα, πολλοί κάτοχοι FSD της Tesla αναφέρουν ότι λαμβάνουν μια νέα ενημέρωση λογισμικού (2023.44.30.x), η οποία περιλαμβάνει FSD Beta v12.3.

Η νέα ενημέρωση εξακολουθεί να αναφέρεται ως “Beta” από την Tesla, παρά το γεγονός ότι ο Musk είπε πέρυσι ότι η έκδοση 12 δεν θα είναι Beta.

Θυμίζουμε ότι το Full Self-Driving (FSD) Beta, παρά το όνομά του, δεν είναι πραγματικά «αυτοοδηγούμενο». Είναι ένα σύστημα υποβοήθησης οδηγού επιπέδου 2 που απαιτεί από τον οδηγό να κρατά τα χέρια του στο τιμόνι και να είναι έτοιμος να πάρει τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 40 τραυματίστηκαν – εκ των οποίων ορισμένοι υπέστησαν πολύ σοβαρά εγκαύματα – από την έκρηξη σε βυτιοφόρο μεταφοράς...

Οικονομία

Ιδιαιτέρως ικανοποιητική κρίνεται η έως τώρα εφαρμογή του μέτρου της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, γεγονός που καταδεικνύεται από την αύξηση των δηλωθεισών υπερωριών σε σχέση...

Ελλάδα

Ένα από τα πλέον απίστευτα ατυχήματα που θα μπορούσαν να γίνουν κατά την επιβίβαση σε αεροπλάνο συνέβη το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς. Τρείς επιβάτιδες...

Ελλάδα

Την τελευταία του πνοή άφησε στην Κύθνο, ο πρώην εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης, που έγινε ευρύτερα γνωστός από την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη. Ειδικότερα έχει...