Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού


Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 28-09-24 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.

Πιο συγκεκριμένα, μεταβολή του καιρού προβλέπεται στη χώρα μας την Κυριακή (29-09-2024) και μέχρι τη Δευτέρα (30-09-2024) με πολύ ενισχυμένους ανέμους, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πιο αναλυτικά:

Α. Θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 και πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ, θα πνέουν από το μεσημέρι της Κυριακής στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια, την περιοχή των Κυθήρων και της Κρήτης. Επισημαίνεται πως και στις υπόλοιπες περιοχές οι άνεμοι θα είναι πρόσκαιρα ενισχυμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων προβλέπεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (30-09-2024).

Β. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από το απόγευμα της Κυριακής (29-09-2024) μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (30-09-2024) στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας και πιο συγκεκριμένα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Γ. Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται την Κυριακή (29-09-2024) στη Μακεδονία, την Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου και τη Δευτέρα (30-09-2024) σε όλη τη χώρα, η οποία θα είναι της τάξεως των 6 με 8 βαθμών Κελσίου. Ενδεικτικά σημειώνεται πως η θερμοκρασία τη Δευτέρα δεν θα ξεπεράσει στη Θεσσαλονίκη τους 21 βαθμούς και στην Αθήνα τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα γίνεται ανά δωδεκάωρο.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Θέμα ωρών είναι η καταβολή της τέταρτης μηνιαίας δόσης (Ιουλίου -Αυγούστου) του επιδόματος παιδιού για το 2024 στους δικαιούχους από τον ΟΠΕΚΑ. Η πληρωμή...

Οικονομία

Τα καθαρά κέρδη των μετόχων του Ομίλου προσαρμοσμένα για μη λειτουργικά αποτελέσματα σημείωσαν αύξηση 20,1% κατά το Α’ Εξάμηνο του 2024 και ανήλθαν στα...

Ελλάδα

Στην πορεία των Παραχωρήσεων και των ΣΔΙΤ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. – Πρόεδρος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. – Διευθυντής...

Πολιτική

«Συστάσεις» προς τον Χάρη Δούκα να μην μπει σε σκυλοκαβγάδες με τους άλλους υποψηφίους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, έκανε απόψε η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό...