Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπασχε από μεγαλοκαρδία

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπασχε από μεγαλοκαρδία


Ο τραγικός θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος τον Παναθηναϊκό, την Εθνική Ελλάδας και όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η ιατροδικαστική έρευνα, ώστε να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του αδόκητου χαμού του 31χρονου διεθνή μπακ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha την Παρασκευή (18/10), από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει πως ο θάνατός του οφείλεται μεν σε πνιγμό εντός ύδατος ωστόσο δεν είναι αυτή η ακριβής αιτία. Από την ιατροδικαστική έρευνα φέρεται ότι έχει εντοπιστεί ένα εύρημα στην καρδιά του και υπάρχουν υποψίες καρδιομεγαλίας και θα διερευνηθούν τυχόν αίτια.



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4z3kbqgc3gh)

Υπενθυμίζεται πως αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα για τις αιτίες θανάτου. Λόγω των συνθηκών του θανάτου ενός νέου αθλητή που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ίσως υπάρξει ένα πρωτόκολλο επίσπευσης, με τα αποτελέσματα να αναμένονται στους επόμενους δύο με τρεις μήνες.

Tι είναι η καρδιομεγαλία;

Η καρδιομεγαλία, γνωστή και ως μεγαλοκαρδία είναι ένα συχνό καρδιακό πρόβλημα. Η εν λόγω πάθηση προκύπτει όταν η καρδιά δεν μπορεί να αντλήσει αίμα αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να οδηγείται σε συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια.

Πρόκειται για μία κατάσταση που βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου, αλλά οι περισσότεροι ασθενείς χρειάζονται φαρμακευτική υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Συμπτώματα της καρδιομεγαλίας είναι δύσπνοια, πρήξιμο στα πόδια, αυξημένη κοιλιακή περίμετρος, αύξηση του βάρους και κούραση.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χαμάς: Ο Χαλίλ αλ-Χάγια, πιθανός διάδοχος του Σινουάρ στην ηγεσία της οργάνωσης, θα την φέρει πιο κοντά στο Ιράν

Ο Κωνσταντίνος Φουντάς μιλάει στον Δημήτρη Δανίκα – Ο γιος του μπακάλη από την Πύλο, πρόεδρος του CERN

Ρωσία: Νέος μυστηριώδης θάνατος για «άνθρωπο του Πούτιν» – «Έπεσε από σκάλες κι έσπασε τον λαιμό του»



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Την τελευταία θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση καταλαμβάνει η χώρα μας ως προς την οικονομική ελευθερία, παρά την οριακή άνοδο 2 θέσεων που σημείωσε φέτος,...

Οικονομία

Περισσότερος από τον μισό ηλεκτρισμό στον πλανήτη θα προέρχεται από πηγές χαμηλού άνθρακα μέχρι το τέλος της δεκαετίας, όμως ο κόσμος βρίσκεται ακόμα «μακριά...

Οικονομία

Στη δεύτερη συνεχόμενη μείωση των επιτοκίων της κατά 25 μονάδες βάσης (ένα τέταρτο της ποσοστιαίας μονάδας), μετά από αυτή του Σεπτεμβρίου, προχώρησε σήμερα, Πέμπτη...

Κόσμος

Τα βαρέα B-2 Spirit stealth bomber χρησιμοποίησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να χτυπήσουν αποθήκες πυρομαχικών στην Υεμένη. Η επιλογή των stealth βομβαρδιστικών που συμμετείχαν...