Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

Εκκένωση κατάληψης στο Κολούμπια: Ο Τραμπ παρενέβη στον αέρα του FOX και εκθείασε την αστυνομία

Εκκένωση κατάληψης στο Κολούμπια: Ο Τραμπ παρενέβη στον αέρα του FOX και εκθείασε την αστυνομία


Το εγκώμιο των αστυνομικών που απομάκρυναν τους φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές μετά τα επεισόδια των τελευταίων ημερών έπλεξε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο Fox News.

Tην ώρα που η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί ανήσυχη τα όσα εκτυλίσσονται σε διάφορες αμερικανικές πανεπιστημιουπόλεις με τους φοιτητές να έχουν εξεγερθεί υποστηρίζοντας τον παλαιστινιακό λαό, ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα έσπευσε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη στάση των αρχών που εκκένωσαν τελικά το Πανεπιστήμιο Κολούμπια.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους φοιτητές που έκαναν κατάληψη τις τελευταίες ημέρες στο πανεπιστήμιο ενώ κάποιοι από αυτούς είχαν στήσει και σκηνές έξω από το κτίριο.

Με παρέμβασή του ο Τραμπ σε μία από τις εκπομπές του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, όπου γινόταν ζωντανή μετάδοση όσων διαδραματίζονταν χθες στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, τόνισε ότι η αστυνομία της Νέας Υόρκης ήταν εντυπωσιακή στην απομάκρυνση των φιλοπαλαιστινίων από τους χώρους του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

«Οι αστυνομικοί ήταν απίστευτοι και δεν φοβόντουσαν τίποτα», δήλωσε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, υπογραμμίζοντας ωστόσο, ότι η επέμβαση των αρχών θα έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα.

«Οι φοιτητές δεν έπρεπε να φθάσουν στο σημείο να καταλάβουν το κτίριο του πανεπιστημίου Κολούμπια, Hamilton Hall… Έπρεπε να το είχαν κάνει πολύ πριν καταλάβουν το κτίριο, γιατί θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν οι διαδηλωτές βρίσκονταν σε σκηνές παρά σε κτίριο. Και επίσης έχει γίνει τεράστια ζημιά» τόνισε.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Υπάρχουν πολλά να συμβούν στη γραμμή εκκίνησης καθώς το paddock του MotoGP επιστρέφει στο υπέροχο Misano World Circuit...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Τεχνολογία

Η Ελλάδα σχεδιάζει να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της με την αγορά των σύγχρονων drones Switchblade από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου...