Tραγανές είναι όλες οι πίτες όταν βγουν από τον φούρνο. Το ζήτημα που μας «καίει» όμως, είναι για πόσο θα παραμείνουν τραγανές;
Η πίτα μας θα τραγανή και «κρατσανιστή» και την επόμενη μέρα; Το star.gr συνάντησε τον Σοφοκλή από το MasterChef, ο οποίος μάς έδωσε τα «φώτα» του σχετικά με το φύλλο της πίτας.
Τα μυστικά για τραγανό φύλλο στην πίτα, σύμφωνα με τον Σοφοκλή, είναι δύο!
- Χρειάζεται πολύ καλό άνοιγμα στο ζυμάρι μας, ώστε να είναι λεπτό!
- Βάζουμε ξύδι στο μείγμα. Το ξύδι βοηθάει να γίνει το φύλλο μας τραγανό στο ψήσιμο.
Ψήνουμε την πίτα μας για περίπου 50’
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!