Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Διονύσης Πρώιος: Ποιος ήταν ο παίκτης του MasterChef που σκοτώθηκε σε τροχαίο –Η απώλεια του γιου του και η φιλία με τον Λάκη Γαβαλά

Διονύσης Πρώιος: Ποιος ήταν ο παίκτης του MasterChef που σκοτώθηκε σε τροχαίο –Η απώλεια του γιου του και η φιλία με τον Λάκη Γαβαλά


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών άφησε ο Διονύσης Πρώιος, μετά από τροχαίο με τη μηχανή του. Την ίδια μηχανή με την οποία είχε σκοτωθεί ο γιος του.

Ποιος ήταν ο Διονύσης Πρώιος

Ο Διονύσης Πρώιος είχε κερδίσει την αγάπη των συμπαικτών, των κριτών αλλά και τον τηλεθεατών που παρακολουθούσαν το Masterchef 4 με τον δυναμικό του χαρακτήρα, το ιδιαίτερο στυλ αλλά και το απίστευτο χιούμορ.

Ο Διονύσης Πρώιος είχε γεννηθεί στην Αργεντινή.

«Η μαμά μου ήταν απ’ την Κεφαλονιά και ο πατέρας μου Χιώτης, εγώ γεννήθηκα στο Buenos Aires. Δεν ήταν καλή η κατάσταση στην Ελλάδα μετά τον πόλεμο, στην Αργεντινή υπήρχε άνθιση και οι δικοί μου αποφάσισαν να μείνουν εκεί. Ο παππούς μου ήταν καπετάνιος, ένας απ’ τα πρώτους του Αριστοτέλη Ωνάση, ο πατέρας μου ήταν μηχανικός στα πλοία», είχε πει σε συνέντευξή του.

Μετά το τέλος του MasterChef ο Διονύσης Πρώιος είχε μιλήσει ανοιχτά για την οικογένειά του και την μεγάλη απώλεια του γιου του: «Η οικογένειά μου έχει διαλυθεί, νιώθω μόνος, νιώθω ότι πάντα κάτι λείπει. Ο γιος μου είχε ξεκινήσει σαν βοηθός σεφ και μετά ανέλαβε μόνος του. Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, τους χαιρέτησε όλους και τους είχε πει “να προσέχετε τον πατέρα μου».

«Εμένα με φίλησε 2-3 φορές, μου έλεγε “είσαι ο καλύτερος που υπάρχει, πατέρα να το θυμάσαι αυτό”. Η τελευταία εικόνα που είχα από τον Μιχάλη ήταν σαν να μας… χαιρετούσε», έλεγε ο Διονύσης Πρώιος.

Η αγάπη για την τέχνη και την διασκέδαση

Ο Διονύσης Πρώιος: ήταν ένας πολυάσχολος άνθρωπος, έχοντας μεγάλη εμπειρία στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας, ενώ δήλωνε πως μέσω της τέχνης και των έργων του, θα έβρισκε τον δικό του δρόμο.

«Πάντα υπήρχε ένας Διόνυσος να διασκεδάζει τους Αθηναίους, γι’ αυτό πάντα άνοιγα μαγαζιά, γι’ αυτό κάνω τέχνη, όλα είναι για τους άλλους. Είμαι ένα ρέζους αρνητικό, μόνο δίνω αίμα. Εμένα με έχει σώσει η τέχνη από το να μη γίνω βάρβαρος.

Έχουμε αυτό που αποκαλώ μια “μαϊμού” μέσα μας που πρέπει να τη δαμάσουμε και αυτό γίνεται μέσω της τέχνης. Εμένα ειδικά με έχει σώσει γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ μόνος στη ζωή μου, πάντα ταξίδευα», δήλωνε ο Διονύσης Πρώιος.

 

Η φιλία με τον Λάκη Γαβαλά

Σε συνέντευξή του το 2020, ο Λάκης Γαβαλάς, είχε αναφερθεί στον Διονύση Πρώιο ο οποίος υπήρξε στενός του φίλος, τονίζοντας πόσο τον είχε κλονίσει η απώλεια του γιου του.

«Μετά από 19 χρόνια που το παιδί αυτό μεγάλωνε με αυτόν τον υπέροχο πατέρα και όχι με τη μαμά του, ο Διονύσης έφυγε για ένα ταξίδι στην Αργεντινή. Με το που φτάνει στην Αργεντινή του λένε «γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου».

Το παιδί του σκοτώθηκε απέναντι από το σπίτι μου στη Φτελιά! Στη στροφή εκεί φεύγει το μηχανάκι και πέφτει στη χαράδρα και σκοτώνεται εκεί. Καταλαβαίνεις για μένα τι ήταν αυτό το πράγμα. Έρχεται από την Αργεντινή ένα ράκος να θάψει το παιδί του», δήλωνε ο Λάκης Γαβαλάς για τον Διονύση Πρώιο.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες για την παράσταση «Brokeback Mountain» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει τον Οκτώβριο βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Το «Brokeback Mountain»...

Αθλητικά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον παίκτη που τον απέκλεισε πρόωρα στο πρόσφατο US Open. Ο «Στεφ»...

Ελλάδα

Εδώ και περίπου 10 χρόνια η ιαπωνική κατασκευάστρια ICOM έχει σταματήσει να παράγει τα γουόκι τόκι που πιστεύεται πως ανατινάχθηκαν την Τετάρτη στον Λίβανο σκοτώνοντας...

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...