Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Διαρρέουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Galaxy Z Fold6 και Galazy Z Flip6 – Samsung

Διαρρέουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Galaxy Z Fold6 και Galazy Z Flip6 – Samsung


Η τελευταία διαρροή, πάντως, διαψεύδει ορισμένες από τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα, προσδίδοντας νέο ενδιαφέρον στην όλη κατάσταση.

To φαινόμενο των διαρροών σχετικά με το νέο Samsung Galaxy Z Fold 6 έχει λάβει καθημερινές διαστάσεις. Ο νέος γύρος, μάλιστα, θα μπορούσε να καλύπτει το σύνολο των τεχνικών προδιαγραφών της επερχόμενης συσκευής. Το ενδιαφέρον, αυτή τη φορά, είναι πως τα εκτενή δεδομένα που διέρρευσαν, συντείνουν στο ότι ορισμένες από τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει προηγουμένως πιθανόν να μην είναι ακριβής. Τα δεδομένα προέρχονται από το SmartPrix, που συνήθως πέφτει μέσα σε αυτά τα θέματα.

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold 6, σύμφωνα με τις νέες διαρροές, θα έχει εσωτερική οθόνη 7,6 ιντσών Dynamic AMOLED 2X με ανάλυση 2160 x 1856 και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Επίσης, θα διαθέτει εξωτερική οθόνη 6,3 ιντσών Dynamic AMOLED 2X, με ανάλυση 2376 x 968 και ρυθμό ανανέωσης στα 120Ηz.

Μέχρι πρότινος, οι περισσότερες φήμες συνέτειναν στο ότι η εξωτερική οθόνη θα ήταν μεγαλύτερη, σε σχέση με εκείνη των 6,2 ιντσών που διαθέτει το Galaxy Z Fold 5. Παράλληλα, όμως, έκαναν λόγο για ένα νέο μοντέλο που θα διέθετε εξωτερική οθόνη ελαφρώς φαρδύτερη από ό,τι αυτή του προηγούμενου. Κάτι τέτοιο πιθανό να μην ισχύει, μιας και το νέο μοντέλο φημολογείται πως θα έχει οθόνη με αναλογίες 23:9.

Κατά τα άλλα, οι προδιαγραφές που διέρρευσε το SmartPrix επιβεβαιώνουν τις προηγούμενες φήμες. Η νέα αναδιπλούμενη συσκευή είναι πιθανό να βασίζεται στον επεξεργαστή Snapdragon 8 3ης γενιάς με οκτώ πυρήνες, να διαθέτει μνήμη RAM έως 12GB και να διατίθεται με αποθηκευτικό χώρο 256GB, 512GB και 1ΤΒ.

Renders of the Samsung Galaxy Z Fold 6, showing the front and back of the phone.

 

Οι προδιαγραφές του Galaxy Z Fold δεν αναμένεται να αλλάξουν σε επίπεδο φακών. Η τριπλή διάταξη που θα φέρει το Galaxy Z Fold 6 λογικά θα περιλαμβάνει κυρίως κάμερα με ανάλυση 50 megapixel και τηλεφακό με ανάλυση 10ΜΡ και 3x οπτικό zoom, καθώς και 30x ψηφιακό zoom. Αναμένεται επίσης να υπάρχει και υπερευρυγώνιος φακός με ανάλυση 12ΜΡ. Οι κάμερες αυτές υποστηρίζουν λειτουργία αυτόματης εστίασης και σταθεροποίησης εικόνας. Η κάμερα κάτω από την οθόνη θα διαθέτει ανάλυση 4ΜΡ και εκείνη πάνω στο κάλυμμα ανάλυση 10ΜΡ.

Νωρίτερα, το SmartPrix είχε αναφέρει πως οι τιμές για τα μοντέλα της νέας σειράς θα αυξάνονταν κατά 100 δολάρια. Το μοντέλο με τα 256GB αναμένεται να στοιχίζει 1.899 δολάρια, το μοντέλο των 512GB θα ανέρχεται στα 2.099 δολάρια και η έκδοση με 1ΤΒ αποθηκευτικού χώρου θα φτάνει στα 2.259 δολάρια.

Η ίδια ιστοσελίδα, μας δίνει όπως φαίνεται και τα τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy Z Flip 6, του best seller στα αναδιπλούμενα smartphones. Αν η διαρροή είναι ακριβής, η Samsung αντιμετωπίζει δύο σημαντικούς τομείς με το Galaxy Z Flip 6. Πρώτον, το νέο Flip μπορεί να έρθει με μεγαλύτερη μπαταρία 4.000mAh, από την μπαταρία 3.700mAh του Z Flip 5 αντιμετωπίζοντας ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα για το προηγούμενο μοντέλο, κάτι αξιοσημείωτο από τη στιγμή που δεν μεγαλώνει το μέγεθος της συσκευής.

Η άλλη μεγάλη αναβάθμιση αφορά τον κύριο αισθητήρα της κάμερας στο πίσω μέρος, ο οποίος έχει ανάλυση 50MP, f/1.8, ενδεχομένως ο ίδιος που βρίσκεται στο Z Fold 5. Η υπόλοιπη διάταξη του κεντρικού συστήηματος καμερών ωστόσο, φαίνεται να παραμένει αμετάβλητη, με ίδιες υπερευρυγώνιες κάμερες των 12MP και 10MP.

image.png.e7e8323ec931b601c812d32ff0d0da11.png

Το φύλλο προδιαγραφών επιβεβαιώνει επίσης ότι το τηλέφωνο θα λειτουργεί με τον τελευταίο Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy, όπως ακριβώς και η σειρά Galaxy S24. Επιπλέον το Z Flip 6 αναφέρεται ότι θα διαθέτει μια Dynamic AMOLED 6,7 ιντσών (2640 x 1080 pixels, 120Hz) για την κύρια οθόνη και μια εξωτερική οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED 3,4 ιντσών (720 x 748 pixels), τεχνικές προδιαγραφές ουσιαστικά αμετάβλητες από το Galaxy Z Flip 5, κάτι που όμως δεν θα ισχύσει για τη μέγιστη φωτεινότητα πο

Οι διαστάσεις και το βάρος της συσκευής είναι επίσης πρακτικά τα ίδια με το Z Flip 5, με διαστάσεις 165,1 x 71,9 x 6,9 χιλιοστά  με πλήρως ξεδιπλωμένη τη συσκευή, και 85,1 x 71,9 x 14,9 χιλιοστά διπλωμένη με βάρος 187 γραμμάρια. Το Z Flip 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει με αποθηκευτικό χώρο 256GB και 512GB, αλλά και εδώ οι φήμες κάνουν λόγο για αύξηση της τιμής εκκίνησης κατά 100 δολάρια.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα σειρά των Z Fold, μαζί με τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Watch 7 στη διάρκεια εκδήλωσης στο Παρίσι, που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιουλίου, με τη σχετική ανακοίνωση να αναμένεται σύντομα όπως αναφέρει ο γνωστός λογαριασμός του X, evleaks.

 

image.png



  • Haha


    6



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Οικονομία

Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης βρίσκονται 140 άτομα που ελέγχονται για εικονικές συναλλαγές και μία απόδοση ΦΠΑ, ύψους άνω των 11 εκ.ευρώ. Ο επικεφαλής της...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό πενταθέσιο Ford Explorer ανοίγει το δρόμο για την έλευση μιας νέας σειράς τολμηρών, εμβληματικών EV της αμερικανικής...