Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του ηλεκτρικού Mazda EZ-6

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του ηλεκτρικού Mazda EZ-6


Η Mazda ετοιμάζει μια μεγάλη πρεμιέρα για το φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου, στο τέλος του Απριλίου: το ηλεκτρικό ΕΖ-6, ένα sedan με fastback σιλουέτα και ιδιαίτερα ελκυστικό σχέδιο.

Οι πρώτες εικόνες που το αποκαλύπτουν διέρρευσαν τις τελευταίες μέρες στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, και δείχνουν ότι το νέο αυτοκίνητο της εταιρείας της Χιροσίμα προσθέτει μια σειρά νεωτερισμούς στη σχεδιαστική φιλοσοφία της Mazda, όπως τα ιδιαίτερα και δυναμικά φώτα εμπρός και το φωτιζόμενο έμβλημα της εταιρείας στην -κλειστή- γρίλια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πίσω μέρος είναι εξίσου προοδευτικό, με ιδιαίτερα κεκλιμένη οροφή πίσω και μεγάλη τρίτη κολόνα που του προσδίδουν τη fastback σιλουέτα. Στην ουρά τα πίσω φώτα είναι πιο τυπικά, αλλά η μοντέρνα πινελιά είναι η ενοποίησή τους με μια λεπτή λωρίδα LED.

Προς το παρόν δεν είναι σίγουρο ότι θα ονομάζεται ΕΖ-6, καθώς αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη Mazda. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως το αυτοκίνητο εξελίχθηκε και θα κατασκευάζεται σε συνεργασία με την κινεζική Changan Automobile, και ότι θα βασίζεται σε πλατφόρμα της τελευταίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσίαση του νέου, ηλεκτρικού Mazda θα λάβει χώρα στην έκθεση του Πεκίνου, που ξεκινά στις 25 Απριλίου 2024 και τελειώνει την 5η Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται η ιαπωνική εταιρεία να το διαθέτει, εκτός από αμιγώς ηλεκτρικό, και σε έκδοση με range extender.

Παράλληλα, μοιάζει σίγουρο ότι το ΕΖ-6 θα είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο, που σημαίνει ότι θα το δούμε και στην Ευρώπη μιας και τα sedan εξακολουθούν να έχουν ακόμη απήχηση και στην ήπειρό μας – ειδικά από τον premium ανταγωνισμό της Mazda.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 40 τραυματίστηκαν – εκ των οποίων ορισμένοι υπέστησαν πολύ σοβαρά εγκαύματα – από την έκρηξη σε βυτιοφόρο μεταφοράς...

Κόσμος

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι «σώος και αβλαβής» μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε μια κοντινή απόσταση όπου βρισκόταν, ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα προεκλογικής του εκστρατείας,...

Αθλητικά

Έτοιμος για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς είναι ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (Κυριακή 15/9, 20:30, Novasports Prime) στο πλαίσιο της...

Κόσμος

Η αμερικανική διπλωματία απέρριψε χθες Σάββατο τις «κατηγορηματικά ψευδείς» κατηγορίες της Βενεζουέλας περί «εμπλοκής» των ΗΠΑ σε «συνωμοσία» με στόχο την «ανατροπή» του προέδρου...