Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Δεν εγκαταλείπει η Χόφενχαϊμ για Βαγιαννίδη, δεν συγκινείται ο Παναθηναϊκός

Δεν εγκαταλείπει η Χόφενχαϊμ για Βαγιαννίδη, δεν συγκινείται ο Παναθηναϊκός




THE SPORTS ECONOMIST



Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI SPORTS

Επιμένει η Χόφενχαϊμ για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24 έχει ενημερώσει πως μπορεί να φτάσει ως και τα 5 εκατ. ευρώ για τον διεθνή δεξιό μπακ (2,5 φιξ+2,5 μπόνους), χωρίς όμως να προκαλεί και την ανταπόκριση του Παναθηναϊκού.

Καθημερινή η παρέλαση υποψηφίων, ενδιαφερόμενων και προτάσεων για τον Φώτη Ιωαννίδη, καθημερινές και οι αρνήσεις του Παναθηναϊκού. Δεν είναι όμως μόνο ο αρχισκόρερ των Κυπελλούχων Ελλάδας που έχει προσελκύσει ματιές και μνηστήρες. Δεδομένες και καταγεγραμμένες, παρότι προφανώς όχι σε ανάλογο βαθμό, και αυτές για τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Το SPORT24 έχει δημοσιοποιήσει δύο από τους πλέον σοβαρούς, τη Χόφενχαϊμ και την Τουλούζ. Η γερμανική ομάδα μάλιστα ήταν ουσιαστικά η πρώτη που άνοιξε, από την άνοιξη κιόλας, τον χορό, ενημερώνοντας – μέσω ενδιαμέσων – για διάθεση να ακουμπήσει στο τραπέζι 2 εκατομμύρια ευρώ για τον “Βάγια”, ποσό που κρίθηκε ανάξιο ακόμη και για συζήτηση από τους «πράσινους».

Η Χόφενχαϊμ πάντως δεν μοιάζει να πτοείται και φανερώνει διάθεση να επιμείνει. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του SPORT24, πάλι μέσω της ίδιας διαδικασίας (ενδιαμέσων), έχει ενημερώσει πως δύναται να προσφέρει ένα ποσό που θα φτάσει τα 5 εκατ. ευρώ, ισομερώς μοιρασμένο σε φιξ χρήματα και μπόνους, 2,5+2,5 δηλαδή.

Και πάλι όμως ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να συγκινείται. Αν υπάρχει πρόθεση και δυνατότητα εκ μέρους της Χόφενχαϊμ για κάτι ακόμη καλύτερο, διαφορετική πρόταση και πιο ενδεχομένως δελεαστική, άγνωστο.

Δεδομένα πάντως, το γερμανικό club δείχνει σαφώς πλέον τις προθέσεις του, γνωρίζοντας – σύμφωνα τουλάχιστον με όσα προκύπτουν και από την πλευρά του διεθνή δεξιού μπακ – πως υπάρχει ανταγωνισμός (πέραν του υφιστάμενου της Τουλούζ).

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...