Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, αλλά με τον Λουτσέσκου

Δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, αλλά με τον Λουτσέσκου


Ανακοινώσεις, διαρροές και… θέσεις. Αυτό είναι το σκηνικό που έχει στηθεί από χθες το βράδυ μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος έκανε μία διευκρίνιση σχετικά με την δήλωση που έκανε το πρωί της Δευτέρας (21/10) για την συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου και τα όσα συνέβησαν μετά την λήξη του χθεσινού ντέρμπι των «δικεφάλων».

Ακολούθως ο Ιβάν Σαββίδης στάθηκε στο πλευρό του Λουτσέσκου ενώ απάντησε και στον Μάριο Ηλιόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» μέσω της εκπομπής του Κυριάκου Θωμαΐδη στο Metropolis 95.5 ανέφερε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά με την συμπεριφορά του προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου και όσους ασπάζονται τέτοιες συμπεριφορές.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Η δήλωσή μου για τον Λουτσέσκου δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να κάνω διακριτό ότι δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟK… Η δήλωση μου έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του προπονητή και με όσους ασπάζονται τέτοιες συμπεριφορές. Και εύχομαι αυτοί να είναι λίγοι».

ΑΕΚ: «Στις διαρροές που υπερασπίζονται την προβοκατόρικη συμπεριφορά απαντάμε με… λόγοι γαρ έργων σκιαί εισί»

Λίγο αργότερα η κιτρίνομαυρη ΠΑΕ επανήλθε και με διαρροή της ξεκαθάρισε ότι εμμένει στην επίσημη δήλωση που έκανε το πρωί της Δευτέρας (21/10) ο ιδιοκτήτης της, Μάριος Ηλιόπουλος τονίζοντας πως οι διαρροές του ΠΑΟΚ αποτελούν μία απλή προσπάθεια να υπερασπιστούν την προβοκατόρικη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του.

Αναλυτικά η θέση της ΑΕΚ:

«Επειδή γράφονται διάφορα και επειδή η θέση της ΑΕΚ πρέπει να είναι και είναι σοβαρή και ξεκάθαρη, οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριου Ηλιόπουλου ισχύουν και παραμένουν αμετάβλητες, όπως δημοσιοποιήθηκαν σήμερα 21/10 στις 9:18 π.μ. Όσο για τις διαρροές από πλευράς της άλλης ομάδας που υπερασπίζονται την προβοκατόρικη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή τους και οι οποίες δεν είναι καν επίσημες δηλώσεις, η ΑΕΚ απαντά: «Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί… Ο νοών νοείτω…».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ζητά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της

Νίκαια: Επεισοδιακή καταδίωξη με αυτοκίνητο να καταλήγει σε σταθμευμένα οχήματα – Δείτε φωτογραφίες

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτά είναι τα γραφεία που νοίκιασε για τους εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το διάστημα που έμεινε δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και...

Πολιτική

Μνημόσυνο για τη συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Τραγικές φιγούρες τα μέλη...

Μαγαζίνο

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες ο θάνατος του Liam Payne, ο οποίος σκοτώθηκε μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός μπαλκονιού ξενοδοχείου...

Αθλητικά

Στις 16:00 θα αρχίσει (Cosmote Sport 1) ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λεβαδειακό, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την...