Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

Δείτε live – Μητσοτάκης: Δυνατή ΝΔ στην Ελλάδα σημαίνει και δυνατή Ελλάδα στην Ευρώπη

Δείτε live – Μητσοτάκης: Δυνατή ΝΔ στην Ελλάδα σημαίνει και δυνατή Ελλάδα στην Ευρώπη


Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ, στην πλατεία Συντάγματος, μιλάει αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ρίχνοντας την αυλαία της προεκλογικής περιόδου εν όψει της κάλπης της 9ης Ιουνίου για τη νέα Ευρωβουλή.

Το «παρών» στη μεγάλη συγκέντρωση δίνουν πολλά στελέχη της ΝΔ και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, καθώς και απλοί πολίτες, υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος. «Σας ευχαριστώ από καρδιάς, η Αθήνα στέλνει μήνυμα ευθύνης και νίκης σε κάθε άκρη της Ελλάδας» ξεκίνησε την ομιλία του ο πρωθυπουργός. «Δυνατή ΝΔ στην Ελλάδα σημαίνει και δυνατή Ελλάδα στην Ευρώπη» τόνισε, σημειώνοντας ότι η συγκυρία «δεν επιτρέπει πειραματισμούς, δεν επιτρέπει αδράνεια και διαμαρτυρία».

Αντιλαμβανόμαστε την κούραση των πολιτών, τονίζουμε πως αξίζει τον κόπο η συμμετοχή σε αυτή την κάλπη, είπε ακόμη ο πρωθυπουργός.
















Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα






Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και κάλεσε τους πολίτες να εκλέξουν «ευρωβουλευτές που θα δυναμώσουν τη φωνή της χώρας στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο». Επιτέθηκε στην αντιπολίτευση, κατηγορώντας την ότι διαβάλλει τη χώρα μας στην Ευρώπη και προσέθεσε πως «έχουμε ανάγκη από ευρωβουλευτές που θα φορούν τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και αυτό μόνο η ΝΔ μπορεί να το πετύχει».

«Να είναι απέναντι σε αυτούς που βρέθηκαν για χρόνια στην Ευρώπη, μόνο και μόνο για να δυσφημούν την πατρίδα μας. Που έφτασαν στο σημείο μέχρι και να ζητήσουν τη διακοπή της κοινοτικής χρηματοδότησης. Τέτοιους εκπροσώπους δεν τους θέλουμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. 

Σηκώνουμε το γάντι, η ΝΔ θα είναι η μεγάλη νικήτρια το βράδυ της Κυριακής, όλη η Ελλάδα θα είναι πάλι μπλε, τόνισε ο πρωθυπουργός. Και συμπλήρωσε ότι μόνο η ΝΔ έχει σχέδιο διεκδικήσεων στην Ευρώπη για την επόμενη πενταετία. Αναφέρθηκε, δε, ακόμα και στο μπιτς μπαρ στη Ρόδο, που έκλεισε σήμερα, για να τονίσει ότι δεν υπάρχει πια καμία ανοχή στις παρανομίες.







omilia-sintagma-nd-es__7_

Μάκης Βορίδης







omilia-sintagma-nd-es__9_

Ντόρα Μπακογιάννη







omilia-sintagma-nd-es__10_

Δόμνα Μιχαηλίδου







omilia-sintagma-dendias

Νίκος Δένδιας







omilia-sintagma-nd-es__11_

Χρήστος Σταϊκούρας







omilia-sintagma-nd-es__13_

Όλγα Κεφαλογιάννη



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες για την παράσταση «Brokeback Mountain» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει τον Οκτώβριο βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Το «Brokeback Mountain»...

Αθλητικά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον παίκτη που τον απέκλεισε πρόωρα στο πρόσφατο US Open. Ο «Στεφ»...

Πολιτική

Με υψηλούς τόνους κατά του Νίκου Δένδια, με αφορμή τις δηλώσεις του από το Καστελλόριζο, μίλησε – μετά τον Ομέρ Τσελίκ – και ο...

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...