Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Γιώργος Θεοφάνους για τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο Ηρώδειο – «Έχει να κάνει και με τον τρόπο που ντύνεται ή ξεντύνεται ένας καλλιτέχνης»

Γιώργος Θεοφάνους για τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο Ηρώδειο – «Έχει να κάνει και με τον τρόπο που ντύνεται ή ξεντύνεται ένας καλλιτέχνης»


Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του σε γνωστό bar-restaurant στα βόρεια προάστια.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη συζήτηση που άνοιξε πρόσφατα σχετικά με τους καλλιτέχνες που πρέπει να εμφανίζονται στο Ηρώδειο.

Αρχικά, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε: «Ρωτάς λάθος άνθρωπο, δεν ξέρω. Εγώ είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους. Καταλαβαίνω ότι ο κάθε χώρος οφείλει να προστατεύεται και το ρεπερτόριο που παίζουμε μέσα. Κι εγώ είχα κάποιους καλεσμένους, δεν ήρθαν όλοι και δεν μπορούσα να πω σε όλους. Να το κάνω χειρότερο ότι δεν με άφησαν να πω σε όλους. Να το κάνω ακόμα χειρότερο, μου διέγραψαν κάποια ονόματα. Δεν έχει να κάνει με το έντεχνο, το λαϊκό και το pop».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Θεοφάνους συμπλήρωσε: «Είχε να κάνει με πολλά πράγματα, ακόμα και με τον τρόπο που ντύνεται ένας καλλιτέχνης ή ξεντύνεται».

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Η Yamaha Motor Europe είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι ο Stefano Manzi θα συνεχίσει με την...

Μαγαζίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το διάστημα που έμεινε δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και...

Αθλητικά

O Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και πατέρας και έχει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεεις ενός γονέα που έχει παιδί στην εφηβεία. Ο...

ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στη θέση Θέα στη Μάνδρα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thriassio.gr, ο νεαρός μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο, φρέναρε...