Μια παραδοσιακή εκδοχή για γιουβαρλάκια κοκκινιστά σε μια συνταγή με έμπνευση από τις μαγειρικές του βορρά
Διαδικασία
Βήμα 1
Μουλιάζουμε το ρύζι σε νερό για 10΄. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τα γιουβαρλάκια, ζυμώνουμε καλά και ιδανικά αφήνουμε τον κιμά στην άκρη για 20΄.
Βήμα 2
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό. Μόλις πάρει μια βράση, προσθέτουμε τα λαχανικά, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, βράζουμε για 15΄ σε δυνατή φωτιά.
Βήμα 3
Πλάθουμε μέτριους κεφτέδες, τους προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με τη σάλτσα ντομάτας και βράζουμε για 40′ σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 4
Τα γιουβαρλάκια είναι έτοιμα όταν η σάλτσα τους μοιάζει «δεμένη», αλλά όχι πολύ πηχτή. Σερβίρουμε τα γιουβαρλάκια με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!