Connect with us

Hi, what are you looking for?

Συνταγές

Για pasta μαζί! | cantina.protothema.gr

Για pasta μαζί! | cantina.protothema.gr


Τρώμε μόνοι στο σπίτι, στη δουλειά, στο διάβασμα, βιαστικά και λίγο μηχανικά. Το γεύμα για ένα άτομο τείνει να γίνει συνήθεια, παρότι ένα ρομαντικό δείπνο, μία οικογενειακή γιορτή, ένα φιλικό κάλεσμα «για να φάμε μαζί», μας αλλάζει τη διάθεση. Αισθανόμαστε καλά γιατί απολαμβάνουμε την ίδια στιγμή, την ίδια συνταγή που μας φέρνει κοντά, αρκεί να είμαστε μαζί. Με την Barilla αλλάζουμε την καθημερινότητά μας, όλοι έχουμε την ανάγκη και το δικαίωμα να τρώμε πάντα μαζί.

Όταν τρως με παρέα, νιώθεις πιο ωραία!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε η Barilla τον Αύγουστο 2023, «οι άνθρωποι τρώνε όλο και πιο συχνά μόνοι λόγω της πολυάσχολης καθημερινότητας αλλά και της απόστασης που τους χωρίζει από τους φίλους και την οικογένεια». Την απάντηση στο φαινόμενο παρουσιάζει η μελέτη που διεξάχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα τον Μάρτιο του 2024 και αναφέρει ότι: «Όσο αυξάνεται ο αριθμός των κοινών γευμάτων ανά εβδομάδα, παρατηρείται βελτίωση στην ψυχική υγεία και ευτυχία των ενηλίκων». Μάλιστα, διευκρινίζει ότι «οι ενήλικες παρουσίασαν υψηλότερα επίπεδα ευτυχίας και βελτίωση στη διάθεση κατά τη διάρκεια και μετά τα κοινά γεύματα».

Με την Barilla, κάθε γεύμα γίνεται μια στιγμή που αξίζει να μοιραστείτε

Η συντροφικότητα κατά τη διάρκεια του φαγητού υπήρχε πάντα μέσα στη ζωή των Ελλήνων, ήταν ανέκαθεν μια κοινή δραστηριότητα που διατηρήθηκε ζωντανή μέχρι σήμερα. Στα οικογενειακά γεύματα στρώνουμε το τραπέζι, βάζουμε μια πιατέλα ζυμαρικών Barilla στο κέντρο του και γευματίζουμε μαζί. Έτσι χτίστηκε μία συγκινητική παράδοση βασισμένη στην ενότητα. Χωρίς πρώτο, δεύτερο και κυρίως πιάτο. Όλα στη μέση από την αρχή και μοιραζόμαστε όλοι την ίδια τροφή. Έτσι δενόμαστε μεταξύ μας, συνδέουμε τις ζωές μας, ανταλλάσσουμε στιγμές. Αυτή η συνήθεια είναι τόσο βαθιά ριζωμένη στην ψυχή μας, που αν – για τον οποιοδήποτε λόγο – γευματίσουμε μόνοι μας, νιώθουμε πως κάτι μας λείπει.

Η Barilla γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών και σας προσκαλεί σε ένα διαγωνισμό για δύο

Κάθε χρόνο η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών γιορτάζεται, σε όλο τον κόσμο, την 25η Οκτωβρίου και μας καλεί όλους να δοκιμάσουμε μια νέα συνταγή (ή μια παλιά αγαπημένη οικογενειακή) μαζί με τους φίλους και την οικογένειά μας. Σε αυτή την τέλεια αφορμή για επανασύνδεση, τα ζυμαρικά Barilla γεμίζουν το τραπέζι με γεύση, φροντίδα και μοναδικές στιγμές και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στον νέο διαγωνισμό για να διεκδικήσετε ένα ταξίδι για δύο.

Σκεφτείτε τις νόστιμες στιγμές που θα μοιραστείτε ταξιδεύοντας μαζί σε έναν προορισμό που επιθυμούσατε πολύ. Να περπατήσετε μαζί στην Αιώνια Πόλη ή στην πόλη των ερωτευμένων, στο εναλλακτικό Βερολίνο ή την γοητευτική Βαρκελώνη. Αγοράζοντας δύο, οποιαδήποτε κουτιά ζυμαρικών Barilla, μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα ταξίδι και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, όπου και αν βρίσκονται στον κόσμο.

Ο διαγωνισμός λειτουργεί ως εξής:

  • Αγοράζετε δύο κουτιά ζυμαρικών Barilla
  • Ανεβάζετε την απόδειξη στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του διαγωνισμού promotion.barilla.com/el-gr/worldpastaday/
  • Λάβετε μέρος για να κερδίσετε πλούσια δώρα!

Δώρα:

  • 100 τυχεροί νικητές θα λάβουν branded ταξιδιωτικά set (βαλίτσα και μαξιλαράκι ταξιδιού) από την Barilla σε συνεργασία με την Tucano.
  • 10 μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν ένα ταξίδι αξίας 1.000€ σε προορισμό της επιλογής τους

Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό και πολλές ευχές… για pasta μαζί!

Το άρθρο της εβδομάδας


Pastitsio,Served,In,A,Dish,With,Layers,Visible,,Showcasing,Pasta,

FOOD SCIENCE

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Οικονομία

Τυποποιημένα τρόφιμα, όπως κριθαράκι, ντοματοχυμός, πυρηνέλαιο, μαργαρίνη αλλά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μαλακτικά, σαμπουάν, όπως επίσης και προϊόντα καθαρισμού σπιτιού όπως χλωρίνες περιλαμβάνει...

Οικονομία

Η διαδικασία θεσμοθέτησης του κατώτατου μισθού στη χώρα μας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η υπουργός Εργασίας και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Μετά την επιτυχία των ταινιών, Lamborghini: The Man Behind the Legend το 2022 και Ferrari το 2023, ο Ιταλός παραγωγός Andrea...