ΥΛΙΚΑ (για 4 µερίδες)
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 λοκούµια Αθηένου σπασµένα
∆ιάφορα κοµµένα οµοιόµορφα φρούτα εποχής
Παστά φρούτα (δαµάσκηνα, βερίκοκα και σύκα παστά) οµοιόµορφα κοµµένα
1 φλιτζάνι φρέσκα κρέµα χτυπηµένη
2 κουταλιές σούπας µέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε 4 όμορφα μεγάλα ποτήρια ή σε 10 μικρότερα ετοιμάζετε και βάζετε μέσα στο κάθε ένα ως βάση μέρος από τα λοκούμια Αθηένου, τα οποία σπάσατε προηγουμένως.
Προσθέτετε γιαούρτι και φρούτα παστά και ραντίζετε με λίγο μέλι. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία για άλλη μια στρώση.
Γαρνίρετε με φρέσκα χτυπημένη κρέμα και στολίζετε με φρούτα.
Σερβίρετέ το με επιπλέον μέλι αν χρειαστεί.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!