Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Βόρεια Μακεδονία: Στην Ουάσιγκτον ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ

Βόρεια Μακεδονία: Στην Ουάσιγκτον ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ


Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Χρίστιαν Μίτσκοσκι βρίσκεται από χθες, Κυριακή, στην Ουάσιγκτον, όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα διεξαχθεί από τις 9 μέχρι τις 11 Ιουλίου.

Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας συνοδεύεται στην επίσκεψή του αυτή από τους υπουργούς Εξωτερικών, ‘Αμυνας και Εσωτερικών της χώρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του από την Ουάσιγκτον, αναφέρει πως θα συμμετάσχει ο ίδιος στην αντιπροσωπεία που θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στην επέτειο για τα 75 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ, ενώ χρησιμοποιεί και πάλι για τη χώρα του την ονομασία «Μακεδονία», αντί του συνταγματικού ονόματός της, Βόρεια Μακεδονία:

«Αυτό που θέλω επίσης να σημειώσω είναι ο μεγάλος αριθμός διμερών συναντήσεων που θα έχω τις επόμενες ημέρες με ηγέτες κρατών που είναι μέλη της συμμαχίας του ΝΑΤΟ. Ακόμη θα έχω συναντήσεις με επιχειρηματικούς κύκλους εδώ στις ΗΠΑ, όπου θα παρουσιάσω τις δυνατότητες που προσφέρει η Μακεδονία για επενδύσεις», δηλώνει ο Μίτσκοσκι.

«Θα αναγγείλω ακόμη μία νέα ξένη επένδυση από μια εταιρεία που είναι μεταξύ των 500 μεγαλύτερων εδώ στις ΗΠΑ, νέες επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και νέες θέσεις εργασίας για τους πολίτες της Μακεδονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή είναι η βασική προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης στη Μακεδονία. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι θα αξιοποιήσω τις επόμενες μέρες στη Νέα Υόρκη για να συναντηθώ με τη μακεδονική διασπορά, τους Μακεδόνες ομογενείς», σημειώνει ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι στο μήνυμά του αυτό.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και η σύζυγός του Κατερίνα Μαχαιριώτη καθώς το Σάββατο 20/9 βαφτίζουν τον γιο τους....

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν...

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...

Αυτοκίνητο

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, με πιο σπορ χαρακτήρα....