ΥΛΙΚΑ
• 1 κουταλιά βούτυρο ανάλατο
• 1 μήλo
• 1 κ.σ. ζάχαρη
• 1 πρέζα κανέλα
• 2 κ.σ. σταφιδάκια
• 2 κ.σ. καρύδια χοντροκομμένα
• 1 ½ φλ. βρώμη
• 1 φλ. γάλα καρύδας
• 1 κ.σ. μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεπλένετε τα μήλα, αφαιρείτε τα κουκούτσια και τα κόβετε σε μικρά κυβάκια. Βάζετε το βούτυρο
σε ένα τηγάνι και όταν λιώσει σοτάρετε τα μήλα για 4-5 λεπτά.
Προσθέτετε τη ζάχαρη, την κανέλα και ανακατεύετε μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά από τα
μήλα. Προσθέτετε τα σταφιδάκια, τα καρύδια και κατεβάζετε από τη φωτιά.
Σε ένα πιάτο βάζετε τη βρώμη και προσθέτετε το γάλα καρύδας και το μέλι. Ανακατεύετε καλά.
Βάζετε από πάνω τα ψημένα μήλα και σερβίρετε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!