Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε αιμόφυρτη και ημίγυμνη στο δρόμο

Βρέθηκε αιμόφυρτη και ημίγυμνη στο δρόμο


Θύμα εμπορίας ανθρώπων είναι η 25χρονη γυναίκα που εντοπίσθηκε χθες τα ξημερώματα να κείτεται χτυπημένη και ημίγυμνη στον δρόμο στην περιοχή του Παγκρητίου σταδίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ένας διερχόμενος οδηγός που την είδε ειδοποίησε την αστυνομία και στη συνέχεια ξετυλίχθηκε το κουβάρι της αποτρόπαιας αυτής υπόθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε, ότι δύο άνθρωποι, ένας άντρας και μία γυναίκα από την Αλβανία, κρατούσαν φυλακισμένη στο σπίτι τους την 25χρονη τους τελευταίους τρεις μήνες, τη χτυπούσαν και την εξέδιδαν.

Η γυναίκα κατήγγειλε στους αστυνομικούς, ότι το ζευγάρι την κακοποιούσε και την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται με πελάτες, παρακρατώντας οι ίδιοι τα χρήματα.

Χθες τα ξημερώματα δε, την είχε χτυπήσει βάναυσα μέσα στο αυτοκίνητό της, γιατί η 25χρονη αρνιόταν να προβαίνει σε αυτήν την πράξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία εναντίον τους για εμπορία ανθρώπων και πρόκληση σωματικής βλάβης, ενώ η 25χρονη κοπέλα, που δεν ζει σε οικογενειακό περιβάλλον, παραπέμφθηκε στο Συμβουλευτικό Κέντρο Ηρακλείου για να λάβει βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

“Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης της παθούσας και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Σε καταρχήν συμφωνία κατέληξε η Tupperware Brands Corporation με μια ομάδα των δανειστών της, συμπεριλαμβανομένων των Stonehill Capital Management Partners και Alden Global Capital,...

Συνταγές

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ ¾ του αβοκάντο 2 κρεµµυδάκια φρέσκα ψιλοκοµµένο 1 ντοµάτα ½ φλ. κόλιανδρο χοντροκοµµένο 2 κουταλιές χυµό λεµονιού Λίγες τορτίγιες Αλάτι,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης Η Triumph Motorcycles αποκάλυψε την εντελώς νέα Tiger Sport 800, με τρικύλινδρο κινητήρα και χαρακτήρα Triumph, σχεδιασμένη για να προσφέρει μια...

Μusic

https://www.getgreekmusic.gr – Μπες και μάθε τα πάντα για την ελληνική μουσική. Σ’Αγάπησα Και Πόνεσα – Μαρινέλλα & Στέλιος … source