Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Βουλεύτρια πιάστηκε να παρενοχλεί συνάδελφό της ρίχνοντας για μήνες νερό στην τσάντα του

Βουλεύτρια πιάστηκε να παρενοχλεί συνάδελφό της ρίχνοντας για μήνες νερό στην τσάντα του


Μια διαφορετικού είδους παρενόχληση μεταξύ βουλευτών έλαβε χώρα στην πολιτεία Βερμόντ των Η.Π.Α.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Guardian, η εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικανών, Mary Morrissey, 67 ετών, «πιάστηκε» σε βίντεο να ρίχνει νερό στην τσάντα εργασίας του 62χρονου Δημοκρατικού βουλευτή και συναδέλφου της, Jim Carroll, πολλές φορές μέσα σε διάστημα μηνών.

Μετά την καταγραφή της ανεξήγητης συμπεριφοράς της από την κάμερα, η βουλεύτρια ομολόγησε την ασεβή πράξη της.

Η ίδια ζήτησε συγγνώμη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της πολιτείας του Βερμόντ. «Πραγματικά ντρέπομαι για τις πράξεις μου», δήλωσε η Morrissey, αφού ήδη είχαν πια περάσει πέντε μήνες και ο Carroll έβρισκε επανειλημμένα την τσάντα του βρεγμένη.

Αυτή και ο Carroll αντιπροσωπεύουν και οι δύο την πόλη του Μπένινγκτον. Η Morrissey έχει υπηρετήσει 13 θητείες στο νομοθετικό σώμα του Βερμόντ, ενώ ο Carroll έχει υπηρετήσει δύο.

«Ρίχνει φλιτζάνια νερό στην τσάντα μου από τον Ιανουάριο»

Ο βουλευτής αναφέρει ότι την υποψιάστηκε, καθώς ήταν «απότομη» μαζί του για αρκετούς μήνες, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους γνωρίζονταν από την παιδική ηλικία.

Όπως δήλωσε στην Guardian, η Morrissey έριχνε φλιτζάνια νερό στην τσάντα του, από τον Ιανουάριο.

Όμως ο ίδιος δεν είχε αποδείξεις και έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του έρευνα. Για εβδομάδες, κατέγραφε κρυφά πλάνα από το σακίδιό του, όπως λέει, για να την πιάσει «στα πράσα».

Σε δύο βίντεο του Carroll, η Morrissey φαίνεται να ρίχνει ένα φλιτζάνι με υγρό στην πράσινη τσάντα του Carroll. Το πρόσωπο της Morrissey δεν αποτυπώθηκε στο βίντεο, αλλά οι συνάδελφοι βουλευτές της κατάφεραν να την αναγνωρίσουν από τα γκρίζα μαλλιά της.

Ο 62χρονος βουλευτής αρχικά αρνήθηκε να κυκλοφορήσει τα βίντεο αλλά τελικά άλλαξε γνώμη.

«Ήμουν πολύ απρόθυμος να αποκαλύψω το βίντεο γιατί πιστεύω ότι θα έφερνε σε βαθιά αμηχανία τον εκπρόσωπο Morrissey», έγραψε ο Carroll σε μια δήλωση στο πρακτορείο.

«Ωστόσο, μου έχει καταστεί σαφές ότι τα μέσα ενημέρωσης γνωρίζουν τις λεπτομέρειες της συμπεριφοράς της Morrissey και πιθανότατα θα συνεχίσουν να αναφέρουν αυτήν τη συμπεριφορά στο εγγύς μέλλον».

Η Morrissey αφού ζήτησε συγγνώμη από τον Carroll κατά τη διάρκεια μιας επόμενης συνάντησης, ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι η τσάντα του ανήκε.

Η βουλεύτρια του είπε αρχικά ότι έριξε νερό στην τσάντα του επειδή είδε ένα ζωύφιο. Αργότερα όμως πρόσθεσε ότι δεν ήξερε γιατί αποφάσισε να συνεχίζει να ρίχνει νερό στην τσάντα του Κάρολ για μήνες.

Πάντως το σενάριο να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα του και να καταγγείλει την Morrissey για παρενόχληση δεν έχει βγει από το μυαλό του βουλευτή, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...