ΥΛΙΚΑ
• 1 κιλό βοδινό, σε κύβους
• 50γρ ελαιόλαδο
• 4 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο
• 200γρ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
• 500γρ ντομάτα passata Μιτσίδη
• Αλάτι
• Μαύρο πιπέρι
• 500γρ μακαρόνια καζαρέτσε Μιτσίδη
• Κεφαλοτύρι, τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο, ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά και προσθέτετε το κρέας. Όταν κοκκινίσει γύρω γύρω και εξατμιστούν τα υγρά που θα κατεβάσει, προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, ανακατεύετε και ψήνετε για 1-2’.
Ρίχνετε τότε την ντομάτα, αλάτι, φρεσκο-κοπανισμένο πιπέρι και 500γρ ζεστό νερό.
Μισο-σκεπάζετε την κατσαρόλα και ψήνετε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Στη συνέχεια, προσθέτετε 400γρ καυτό νερό και τα μακαρόνια. Ανακατεύετε και ψήνετε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν τα μακαρόνια.
Σερβίρετε με τριμμένο κεφαλοτύρι.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!