Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στις εγκαταστάσεις της Motor Oil

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στις εγκαταστάσεις της Motor Oil


Βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς στις εγκαταστάσεις της Motor Oil, η οποία σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τρίτης (17/9), μετά από έκρηξη εντός των εγκαταστάσεων των διυλιστηρίων της Motor Oil. Επίσης, έχει αποκατασταθεί και η κυκλοφορία στο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο, που νωρίτερα είχε διακοπεί.

Επιτόπου παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς και των διυλιστηρίων, με σκοπό την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα απογειώθηκαν και τρία ελικόπτερα τα οποία επιχείρησαν πάνω από τις δεξαμενές.

Επίσης ήχησε μήνυμα του 112 για την εκκένωση της περιοχής, ενώ διεκόπη η κυκλοφορία στο τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού μεταξύ Κινέτας και Κορίνθου.

Η εικόνα από τις 19:45 και μετά, όπως δείχνει και το live της «Ζούγκλας» από το σημείο της φωτιάς, είναι σαφώς καλύτερη. Η φωτιά έχει καταλαγιάσει ενώ δεν υπάρχουν πλέον καπνοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω της φωτιάς υπάρχουν τρεις πολύ ελαφρά τραυματίες, ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου με εγκαύματα.

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει πως η πυρκαγιά ξέσπασε εντός της δεξαμενής κατά τη διάρκεια καθαρισμού.

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Κινέτα – Κόρινθος και αναμένεται σταδιακή ομαλοποίηση των δρομολογίων του Προαστιακού.

Η ανακοίνωση της Motor Oil

Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου στο χώρο των μονάδων διύλισης του νοτίου διυλιστηρίου των διυλιστηρίων της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους εκδηλώθηκε σοβαρής έκτασης πυρκαγιά από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες. Η κατάσταση είναι σε ύφεση.

Από την πυρκαγιά έχουν τραυματιστεί ελαφρά στα άνω άκρα 3 εργαζόμενοι συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου και λαμβάνουν όλη την αναγκαία φροντίδα.

Από την αρχή του συμβάντος είμαστε σε αγαστή και συνεχή συνεργασία με τις αρχές. Ευχαριστούμε το Πυροσβεστικό Σώμα και τους ανθρώπους του, αλλά και τους ανθρώπους μας στο διυλιστήριο για τη συνεργασία τους από την πρώτη στιγμή.

Δείτε live εικόνα από το σημείο, βίντεο και φωτογραφίες
(Βίντεο – Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης / Νίκος Μητρούσιας)

 

⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Κόσμος

Τουλάχιστον 35 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι ελαφρά, όταν δύο επιβατικές αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν το πρωί στην Πράγα. «Αμαξοστοιχία παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο...

Αυτοκίνητο

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Υπάρχουν πολλά να συμβούν στη γραμμή εκκίνησης καθώς το paddock του MotoGP επιστρέφει στο υπέροχο Misano World Circuit...

Οικονομία

Το σήμα της εκκίνησης για ένα νέο μεγάλο κύκλο επενδύσεων του Ομίλου στους τομείς των παραχωρήσεων και των ΣΔΙΤ εντός κι εκτός Ελλάδας, έδωσε...