Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Αυτή η γυναίκα ισχυρίζεται ότι δεν έχει φάει και δεν έχει πιει τίποτα για 16χρόνια

Αυτή η γυναίκα ισχυρίζεται ότι δεν έχει φάει και δεν έχει πιει τίποτα για 16χρόνια


Η Muluwork Ambaw, μια 26χρονη γυναίκα από την Αιθιοπία, ισχυρίζεται ότι τα τελευταία 16 χρόνια της ζωής της δεν έτρωγε και δεν έπινε απολύτως τίποτα.

Την εξέτασαν γιατροί

Οι περισσότεροι άνθρωποι δύσκολα αντέχουν λίγες ώρες χωρίς να φάνε κάτι, αλλά η Muluwork Ambaw επιμένει ότι δεν τρώει από τα 10 της, όταν η όρεξή της εξαφανίστηκε από το πουθενά. Πέρα από την πλήρη έλλειψη τροφής, η Ambaw φέρεται να έχει μια φυσιολογική ζωή, να είναι καλά στην υγεία της και να έχει άφθονη ενέργεια για να εκτελεί τις καθημερινές της εργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν το μαγείρεμα για τους άλλους και διάφορες δουλειές.

Σύμφωνα με το odditycentral, νεαρή γυναίκα έχει υποβληθεί σε αρκετές ιατρικές εξετάσεις στην Αιθιοπία, αλλά καμία δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει πραγματικά αν είπε την αλήθεια, αν και οι γιατροί σε νοσοκομείο της Αντίς Αμπέμπα επιβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις τροφής στα έντερά της κατά τη στιγμή της εξέτασης.

Το τελευταίο της γεύμα

Η 26χρονη γυναίκα λέει ότι θυμάται ακόμα την τελευταία φορά που έβαλε φαΐ στα χείλη της. Το τελευταίο της γεύμα ήταν κόκκινες φακές στιφάδο με injera, ένα τυπικό αιθιοπικό πιάτο, μετά το οποίο η όρεξή της απλά εξαφανίστηκε. Στην αρχή είπε ψέματα στην οικογένειά της ότι είχε φάει, αλλά τελικά αναγκάστηκε να τους πει την αλήθεια.

«Ζούσα με την οικογένειά μου και μου ζήτησαν να φάω πρωινό και να πάω στο σχολείο», θυμήθηκε η Ambaw. «Είπα ότι είχα φάει, αλλά προσποιούμουν. Είχα χάσει την όρεξή μου για νερό ή για οποιοδήποτε φαγητό». Η νεαρή ισχυρίζεται ότι επειδή δεν έχει καταναλώσει φαγητό ή νερό εδώ και 16 χρόνια, δεν χρειάστηκε επίσης να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα σε αυτό το διάστημα. Προφανώς, η μόνη φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα είναι όταν κάνει μπάνιο.

Εξέταση στο Ντουμπάι

Το 2021, το αιθιοπικό ειδησεογραφικό ιστολόγιο Borkena ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός της χώρας έμαθε για τους ισχυρισμούς της Ambaw και κανόνισε να την εξετάσουν γιατροί στο Ντουμπάι. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Drew Binsky, η 26χρονη ισχυρίστηκε ότι οι γιατροί δεν βρήκαν τίποτα το μεμπτό σε αυτήν, αν και δεν ανέφερε αν την κράτησαν υπό παρακολούθηση για να δουν αν όντως θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς φαγητό και νερό.

Έχουμε ακούσει ανθρώπους να ισχυρίζονται ότι επιβιώνουν χωρίς στερεά τροφή εδώ και δεκαετίες, αλλά η Muluwork Ambaw είναι από τις λίγες που ισχυρίζονται ότι δεν χρειάζονται ούτε υγρά, κάτι που είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψει κανείς. Σύμφωνα με τα ρεκόρ Γκίνες, το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που κάποιος έχει μείνει χωρίς φαγητό και νερό ήταν 18 ημέρες, και αυτό ήταν ένας άνδρας που η αστυνομία συνέλαβε και στη συνέχεια ξέχασε. Αυτή η γυναίκα ισχυρίζεται ότι έμεινε χωρίς νερό για πάνω από 16 χρόνια.

«Δεν έχω τίποτα να πω. Είναι το έργο του Θεού και απλά το αποδέχομαι», δήλωσε η Muluwork Ambaw.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Μαγαζίνο

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ Επανασύνδεση. Μήπως αναρωτιέσαι για το αν σε σκέπτεται το πρώην ταίρι σου; Το έδαφος στρώθηκε, το πρόσωπο που αγαπάς έρχεται ανανεωμένο και...