ΥΛΙΚΑ
4 αρνίσιες ραχοκοκαλιές
Gravy sauce
Λάδι τρούφας
3 ψεκασμούς WHITE TRUFFLE SPRAY TURCI
4 πατάτες διπλοφουρνιστές
Για τις διπλοφουρνιστές πατάτες:
4 µέτριες πατάτες ψηµένες στο φούρνο
1 κρεµµυδάκι
Αλάτι, πιπέρι
¾ φλ. φρέσκια κρέµα γάλακτος
Διάφορα αρωµατικά (BASIL HERB SPRAY TURCI, OREGANO HERB SPRAY TURCI, GARLIC HERB SPRAY TURCI)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιµάζετε πρώτα τις πατάτες: Τις τυλίγετε -χωρίς να καθαρίσετε τη φλούδα τους- σε αλουµινόχαρτο και τις ψήνετε στο φούρνο, µέχρι να µαλακώσουν αρκετά. Τις βγάζετε από το φούρνο και αφού κρυώσουν, αδειάζετε το εσωτερικό τους σ’ ένα µπολ. Το λιώνετε µε ένα πιρούνι και προσθέτετε 1 κρεµµυδάκι ψιλοκοµµένο, αλάτι, πιπέρι, τη φρέσκια κρέµα γάλακτος και τα διάφορα αρωµατικά σε spray (BASIL HERB SPRAY TURCI, OREGANO HERB SPRAY TURCI, GARLIC HERB SPRAY TURCI). Τα ανακατεύετε καλά και όταν γίνει ένα οµοιόµορφο µίγµα ξαναγεµίζετε τις πατάτες. Τις βάζετε ξανά στο φούρνο και τις ψήνετε για 15 λεπτά περίπου ή µέχρι να ροδίσει η επιφάνειά τους.
Στο µεταξύ, µαρινάρετε τις ραχοκοκαλιές του αρνιού µε αλάτι, πιπέρι και λασµαρί. Τις µισοψήνετε σε ένα τηγάνι και µετά τις βάζετε σ’ ένα ταψάκι, ψεκάζοντας τρεις φορές με WHITE TRUFFLE SPRAY TURCI. Τις ψήνετε στο φούρνο για 15 λεπτά και τις σερβίρετε µε διάφορα λαχανικά ψηµένα στον ατµό, διπλοφουρνιστή πατάτα και gravy sauce.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!