Φτιάχνουμε σπιτικά κεμπάπ σε αραβική με suce τυριού με προϊόντα Arla, για έναν αγαπημένο και ιδιαίτερα γευστικό συνδυασμό.
Διαδικασία
Βήμα 1
Κεμπάπ: Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για το κεμπάπ εκτός από το κασέρι και την Arla Mozzarella. Τα ζυμώνουμε καλά για 5΄. Μπορούμε να το κάνουμε στο μίξερ επίσης με το φτερό. Στο τέλος ενσωματώνουμε την Arla Mozzarella και το κασέρι. Αφήνουμε το μίγμα μας για 6 ώρες στο ψυγείο ή όλο το βράδυ αν θέλουμε.
Βήμα 2
Sauce τυριού: Βάζουμε σε ένα μπολ την καυτερή πάστα harissa αν χρησιμοποιήσουμε, το γιαούρτι, το Arla Φρέσκο τυρί κρέμα, το πετιμέζι, λίγο αλάτι και ομογενοποιούμε. Αφήνουμε στο ψυγείο.
Βήμα 3
Πλάθουμε τα κεμπάπ μας σε μπαστουνάκια των 70 γρ. το καθένα και τα ψήνουμε στη σχάρα. Ψήνουμε και τις ντομάτες στη σχάρα και ζεσταίνουμε ελαφρά τις πίτες.
Βήμα 4
Σερβίρουμε τα κεμπάπ μέσασε πίτες μαζί με τις ψητές ντομάτες, τις φέτες κρεμμυδιού και τη sauce τυριού.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!