Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Αλμπέρτο Μποτία: Ακούραστος και αφοσιωμένος μπαμπάς! Η βόλτα με τον γιο τους στις κούνιες

Αλμπέρτο Μποτία: Ακούραστος και αφοσιωμένος μπαμπάς! Η βόλτα με τον γιο τους στις κούνιες


Αιτία, ο μονάκριβος γιος τους. Και μπορεί να έχουμε δει τη δημοφιλή τραγουδίστρια να εκφράζει τη λατρεία της για τον γιο της όμως δεν έχουμε δει τον Αλμπέρτο ως μπαμπά.
Πρόκειται για έναν πολύ τρυφερό πατέρα, ο οποίος αφιερώνει πολύ χρόνο στο παιδί του και μοιράζεται μαζί του πολύτιμες στιγμές.

Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους – Πότε θα γίνει;

Πριν από λίγες ημέρες ο Μποτία έφτασε αγκαλιά με τον γιο του σε παιδική χαρά στην περιοχή της Βούλας για απογευματινό παιχνίδι. Ήταν συγκλονιστικός λένε, όσοι έτυχε να τον. δουν από κοντά. Βρισκόταν διαρκώς πίσω από τον μικρό που έτρεχε ασταμάτητα σε όλο τον χώρο. Έκαναν μαζί κούνιες τσουλήθρα και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε όλα τα παιχνίδια. Χαλαροί και χαμογελαστοί, απολάμβαναν κάθε λεπτό. Μιλούσαν ελληνικά και έπαιζαν και με τα υπόλοιπα παιδάκια που βρίσκονταν εκεί. Έμειναν σχεδόν δύο ώρες μέχρι τη στιγμή που ο μικρός Μποτία κουράστηκε.

Ο Μποτία ήταν πολύ ευγενικός τόσο με τους άλλους γονείς όσο και με τα παιδάκια που έπαιζαν μαζί με τον γιο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί ήταν και η νταντά του μικρού, η οποία παρακολουθούσε μπαμπά και γιο να χαίρονται το παιχνίδι. Ο Αλμπέρτο ήταν αφοσιωμένος 100% στον γιο του. Μόνο για ένα λεπτό μίλησε στο τηλέφωνο, ενώ όλη την υπόλοιπη ώρα φαινόταν σαν να μην υπάρχει τίποτα που να τον απασχολεί, παρά μόνο ο μονάκριβος γιος του.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην ομάδα της Κηφισιάς έχει πια ό,τι ονειρεύτηκε στη ζωή του. Μια υπέροχη σύντροφο και έναν γιο, που τον κάνουν ευτυχισμένο.

Η Ελένη Φουρέιρα ήθελε πάντα να κάνει τη δική της οικογένεια, αν και αυτός δεν ήταν εύκολος δρόμος: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ηταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις εκεί που λες “δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ”, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», έχει δηλώσει για τον ερχομό του γιου της.

Το ζευγάρι έχει κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Είναι δυο πολύ επιτυχημένοι άνθρωποι, με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, που όμως ξέρουν πολύ καλά πως το φως και η ευτυχία είναι αλλού.

Πηγή Real

Ελένη Φουρέιρα: Έτσι περνά τα πρωινά με τον γιο της – Ο μικρός ζωγραφίζει το πόδι της

Ελένη Φουρέιρα: Η ομοιότητα με τις αδερφές της, Ιωάννα & Μαργαρίτα – Η σπάνια εμφάνισή τους

Ελένη Φουρέιρα: Ο Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου της- Οι τρυφερές στιγμές τους

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Με τον αριθμό των ηλεκτρικών οχημάτων που αρπάζουν φωτιά να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, οι πυροσβεστικές υπηρεσίες αναζητούν συνεχώς βελτιωμένες λύσεις...