Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Αλέξανδρος Παρθένης: Παντρεύτηκε με τη Βιβή Κωστοπούλου στη Μονεμβασιά – Το άλμπουμ του γάμου τους

Αλέξανδρος Παρθένης: Παντρεύτηκε με τη Βιβή Κωστοπούλου στη Μονεμβασιά – Το άλμπουμ του γάμου τους


Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Αλέξανδρος Παρθένης και  η επί οκτώ χρόνια σύντροφός του, Βιβή Κωστοπούλου.

Όπως έκαναν γνωστό μέσα από το Instagram, το πρώην μοντέλο και η αρχιτέκτονας σύντροφός του παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στη Μονεμβασιά.

Οι δυο τους κράτησαν το χαρμόσυνο γεγονός ως επτασφράγιστο γεγονός και θέλησαν να το μοιραστούν τέσσερις ημέρες μετά!

Στα highlight ανήκει η άφιξη της νύφης στην εκκλησία. Συγκεκριμένα, η Βιβή Κωστοπούλου έφτασε συνοδευόμενη από τον γιο της, ενώ τον γαμπρό «παρέδωσε» η κόρη της.

Μετά το μυστήριο του γάμου, ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση που έγινε στο μαγαζί ΕΝΕΤΙΚΟ στη Μονεμβασιά.

Η γνωριμία και ο έρωτας

Η Βιβή Κωστοπούλου ήταν η πρώτη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του Αλέξανδρου Παρθένη μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Θάνου.

Ήταν Νοέμβριος του 2017 όταν με ανάρτησή του στο Facebook, εκείνος είχε αποκαλύψει πως η Βιβή είναι «ο άνθρωπός του». Έτσι είχαν κάνει γνωστό τον δεσμό τους!

«Είναι η πιο μεγάλη μου σχέση. Η συμβίωση με τα παιδιά της συντρόφου μου από τον προηγούμενο γάμο της είναι όπως κάθε συμβίωση που τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες καλούνται να συνυπάρξουν σε ένα σπίτι, με τα πάνω και τα κάτω της. Αν μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες και να έχουν όλοι τον χώρο και τον χρόνο τους… Σε οποιαδήποτε σχέση πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός» είχε δηλώσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Αλέξανδρος Παρθένης το 2022.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 40 τραυματίστηκαν – εκ των οποίων ορισμένοι υπέστησαν πολύ σοβαρά εγκαύματα – από την έκρηξη σε βυτιοφόρο μεταφοράς...

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση 14χρονης από χώρο παιδικής προστασίας στο Μοσχάτο. Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» Στις 13/09/2024, βραδινές...

Μαγαζίνο

Ηλικία: 29Πόλη: ΠεριστέριΙδιότητα: Content Creator Από μικρή ηλικία είχε άποψη για τα ρούχα αν και μέχρι το λύκειο φορούσε αποκλειστικά φόρμες. Εργαζόταν ως υπεύθυνη...

Κόσμος

Ο πρώην πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και πέντε πρώην υπουργοί Άμυνας της Βρετανίας έχουν παροτρύνει τον Κιρ Στάρμερ να επιτρέψει στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει πυραύλους...