Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Ακόμα δεν ξέρουμε γιατί και πώς πέθανε ο αδερφός μου

Ακόμα δεν ξέρουμε γιατί και πώς πέθανε ο αδερφός μου


Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε πρώτη φορά για την αιφνίδια απώλεια του 28χρονου αδερφού, δηλώνοντας πώς ακόμη δεν έχουν μάθει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την απώλεια του 28χρονου αδερφού του και ο Νίκος Πολυδερόπουλος με την οικογένειά του, δεν έχουν μάθει ακόμη τα ακριβή αίτια του θανάτου του, γεγονός που τους αφήνει με ένα μεγάλο ερωτηματικό.


Σε μια εκ βαθέων εξομολόγησή του στην εκπομπή  «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την αιφνίδια απώλεια του αδερφού του και το παράπονο που του έχει δημιουργήσει αυτό το γεγονός. 

«Δεν ξέρουμε πώς έφυγε ο αδερφός μου, ήταν υγιέστατος»

«Το αιφνίδιο, το να μιλάς με τον αδερφό σου τη μία ημέρα και την άλλη να μην μιλάς και να μην ξέρεις είναι κάπως. Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε γιατί και πώς έγινε αυτό. Γίνονται κάποιες διαδικασίες, οι οποίες σ’ αυτήν την Ελλάδα που βρισκόμαστε σήμερα και ντρέπομαι γι’ αυτό, εδώ και τέσσερις μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε ο αδερφός μας» είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

“Πολλές φορές σε αυτές τις περιπτώσεις αμφιταλαντεύεσαι γιατί είναι άδικο και το αιφνίδιο – να μιλάς με τον αδελφό σου τη μια μέρα και την άλλη να μη μιλάς και να μην ξέρεις γιατί δεν μιλάς – καλό είναι να το αναφέρω και αυτό” ανέφερε.

“Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε γιατί και πώς έγινε αυτό, γίνονται κάποιες διαδικασίες. Στην Ελλάδα που βρισκόμαστε σήμερα πραγματικά ντρέπομαι γιατί εδώ και τέσσερις μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε ο αδελφός μου…” συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.


“Ο αδελφός μου έφυγε όρθιος, δεν είχε κάτι, ήταν υγιέστατος. Δεν πρέπει να ξέρω από τι έφυγε; Να μου πει αυτό το κράτος, αυτό το δημόσιο από τι έφυγε ο αδελφός μου, ποιος ευθύνεται για αυτό. Να πάω να κάνω κι εγώ κάποιες εξετάσεις με τα αδέλφια μου να δω τι έχω. Δεν ξέρω ποιον να κρίνω και με ποιον να τα βάλω. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι ας κάνουν κάτι να αλλάξουν αυτή τη χώρα”, πρόσθεσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ανήμερα Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή ο 28χρονος αδερφός του

Το τραγικό χτύπημα της μοίρας με την απώλεια του 28χρονου αδερφού του ηθοποιού συνέβη ανήμερα των φετινών Χριστουγέννων.

Ο Παντελής Πολυδερόπουλος δούλευε ως μπάρμαν σε γνωστό μαγαζί της Πάτρας και η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς εργαζόταν κανονικά μέχρι και την Παραμονή Χριστουγέννων.

Τίποτα δεν προμήνυε τον χαμό του. Ο ηθοποιός ήταν πολύ δεμένος με τα αδέλφια του και πολλές φορές ανέβαζε στα social media φωτογραφίες μαζί τους. Στις 18 Αυγούστου ο ηθοποιός έκανε την τελευταία ανάρτηση με τον αδελφό του Παντελή.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είχε κοινοποιήσει τότε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί του, αλλά και με τους άλλους δυο αδελφούς του, Παναγιώτη και Πάρη και τον ανιψιό του.

{https://www.instagram.com/p/CwGKhy4sM3f/}



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό πενταθέσιο Ford Explorer ανοίγει το δρόμο για την έλευση μιας νέας σειράς τολμηρών, εμβληματικών EV της αμερικανικής...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Μαγαζίνο

Το μάρμαρο, είναι ένα πολύ δημοφιλές οικοδομικό υλικό εδώ και χιλιάδες χρόνια, το οποίο εκτιμάται για την ομορφιά, το στυλ και την κομψότητά του...