Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Αγνώριστη σε εξώφυλλο περιοδικού η Αυστραλή που δεν πήρε ούτε έναν βαθμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αγνώριστη σε εξώφυλλο περιοδικού η Αυστραλή που δεν πήρε ούτε έναν βαθμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Παντελώς αγνώριστη είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού Stellar η Rachael “Raygun” Gunn, η οποία έγραψε τη δική της ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι όταν δεν πήρε ούτε έναν βαθμό στην εμφάνιση της στο αγώνισμα του breakdance.

Αντίθετα με την εικόνα της στους αγώνες στο Παρίσι, η Raygun πόζαρε στον φακό με ένα μακρύ γαλάζιο φόρεμα, τα μαλλιά της πιασμένα κότσο, μαύρα πέδιλα και ένα έντονο κραγιόν στα χείλη.

Το περιοδικό αναμένεται να κυκλοφορήσει την Κυριακή αλλά το εξώφυλλο δίνει μια γεύση του πνεύματος των όσων λέει η αθλήτρια από την Αυστραλία: «Δεν με γκρεμίσατε. Δεν πετύχατε. Θα συνεχίσω να στηρίζω όσα έκανα».

Η εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το breaking, πιο γνωστό ως breakdancing, έκανε το ντεμπούτο του ως ολυμπιακό άθλημα στους Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, με 17 κορίτσια και 16 αγόρια να ταξιδεύουν στην πόλη του φωτός με την ελπίδα να επιστρέψουν με μετάλλιο στις αποσκευές τους.

Η Rachael Gunn, η Αυστραλή breakdancer που αγωνίστηκε με το όνομα «Raygun» απείχε πολύ από το να κερδίσει ένα μετάλλιο καθώς απογοήτευσε με τη χορογραφία της τόσο το κοινό όσο και τους κριτές.







Raygun



Η Raygun μπορεί να μην τα κατάφερε στο αγωνιστικό επίπεδο απέσπασε όμως αρκετά σχόλια στα social media και κατάφερε να γίνει… celebrity. O κόσμος μάλιστα έδειξε τη συμπάθειά του όταν έμαθε περισσότερα γι’ αυτήν.

Η 36χρονη Gunn, η οποία ήταν μία από τις μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες που έλαβε μέρος στους αγώνες έχει διδακτορικό στις πολιτισμικές επιστήμες και είναι καθηγήτρια κολεγίου στο Πανεπιστήμιο Macquarie του Σίδνεϊ. Η έρευνά της επικεντρώνεται κυρίως στο breaking, το street dance και την κουλτούρα του hip-hop.

«Το 2023, πολλοί από τους μαθητές μου δεν με πίστεψαν όταν τους είπα ότι προπονούμαι για να προκριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και εξεπλάγησαν όταν έλεγξαν το Google και είδαν ότι προκρίθηκα», δήλωσε η Gunn στο CNBC. Σε αντίθεση με πολλούς από τους συναθλητές της στο Παρίσι, η Gunn ξεκίνησε το break dancing πολύ αργότερα στη ζωή της.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε νέα δίκη στέλνει ο εισαγγελέας την υπόθεση των αδελφών Μενέντεζ

«Διπλό» στη Σουηδία με υπογραφή Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός 1-0 τη Μάλμε – Δείτε το γκολ

Όμηρος της Χαμάς συγκλόνισε στον ΟΗΕ περιγράφοντας τα βασανιστήρια που έζησε στη Γάζα: Με βίασαν και με κρέμασαν ανάποδα



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Σε καταρχήν συμφωνία κατέληξε η Tupperware Brands Corporation με μια ομάδα των δανειστών της, συμπεριλαμβανομένων των Stonehill Capital Management Partners και Alden Global Capital,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης KOVE FACTORY RACING TEAM WSBK-SSP 300 Jerez 2024 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Η Kove Racing Team έγραψε ιστορία στον τελευταίο γύρο του WSBK-SSP300...

Πολιτική

Σκηνικό σύγκρουσης ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά στήνεται τα τελευταία 24ωρα στη ΝΔ, μετά και τα όσα συνέβησαν χθες στη Βουλή...

Οικονομία

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εγκρίθηκαν 40 εκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Συνοχής, προκειμένου η Αθήνα να προετοιμαστεί καλύτερα για να προστατευτεί...