Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

‘Ίσως δεν ήταν το καλύτερο που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference στο γήπεδό μας’

‘Ίσως δεν ήταν το καλύτερο που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference στο γήπεδό μας’




ΑΕΚ




EUROKINISSI

Ο Νίκλας Ελίασον έδωσε συνέντευξη στο σουηδικό Μέσο, fotballskanalen, όπου αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν στην ΑΕΚ, την κλήση του στην εθνική Σουηδίας, αλλά και στην κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Νίκλας Ελίασον ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στη φετινή πορεία της ΑΕΚ, τόσο σε σκοράρισμα, όσο και σε δημιουργία, αποτελώντας βασικό πυλώνα στο παιχνίδι του Ματίας Αλμέιδα.

Ο εξτρέμ των κιτρινόμαυρων έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της χώρας του και αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά με την Ένωση, την κλήση του στην εθνική Σουηδίας και στην κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι ξεκάθαρο πως η φετινή χρονιά ήταν ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Αισθάνομαι ότι έκανα βήματα προόδου στο παιχνίδι μου, την ώρα που η ομάδα τα πήγε καλά και έπαιξε στην Ευρώπη. Ήταν μια καλή σεζόν και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ”.

Για το ενδεχόμενο να παίξει στη Βραζιλία κάποια στιγμή: “Η μητέρα μου είναι από τη Βραζιλία και είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον από εκεί. Παρακολουθώ το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα από πολύ μικρός, άρα έχω κάποια σύνδεση.

Δεν πρέπει να υπάρχουν πολλοί Σουηδοί που το παρακολουθούν όπως εγώ. Αλλά απολαμβάνω την ΑΕΚ και νομίζω ότι είναι ένα θαυμάσιο περιβάλλον να βρίσκομαι. Η προσοχή μου είναι στραμμένη εκεί.

Θα ήταν απίθανο να παίξω κάποια στιγμή στη Βραζιλία. Δεν το γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω να έχουν υπάρξει πολλοί Σουηδοί ποδοσφαιριστές στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Θα ήταν ένα ωραίο πράγμα για να ζήσω. Το αν θα συμβεί, θα το δούμε”.

Για την κλήση του στην εθνική Σουηδίας: Νιώθω φανταστικά. Πάντα ήταν όνειρό μου να αγωνιστώ στην Εθνική Σουηδίας, είναι μεγάλη χαρά”.

Για το ότι δεν κλήθηκε νωρίτερα: Είναι φυσικό πάντα να περιμένω να κληθώ. Υπήρχαν στιγμές που νιώθω ότι ήμουν πιο κοντά σε αυτό, άλλες πιο μακριά. Αλλά πάντα είχα την ελπίδα και το να είμαι τώρα στις επιλογές είναι μεγάλη χαρά”.

Για την κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαφέλφεια:Στην Ελλάδα οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι και αυτό ήταν μάλλον λίγο ευαίσθητο για πολλούς. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή η επιτυχία δείχνει ότι όλες οι μεγάλες ομάδες παίρνουν καλά αποτελέσματα και προχωρούν. Είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκομαι 100% στο πλευρό της ΑΕΚ και σκέφτομαι ότι ίσως δεν ήταν το καλύτερο που κατέκτησαν το Conference στο δικό μας γήπεδο”.


Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Οικονομία

Σε 1.466 χιλιόμετρα ανήλθε πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ ΑΕ), το συνολικό μήκος των αγωγών μεταφοράς φυσικού...

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....