Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Έρχονται remastered εκδόσεις για δύο θρυλικά παιχνίδια;

Έρχονται remastered εκδόσεις για δύο θρυλικά παιχνίδια;


Δύο γνωστές φιγούρες «άναψαν φωτιές» πριν από λίγες ώρες στο San Diego Comic-Con και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν γίνει viral στα social media. Έχουμε ακούσει στο παρελθόν διάφορες φήμες που έλεγαν ότι έρχονται οι remastered εκδόσεις των Soul Reaver και φαίνεται ότι αυτό επιβεβαιώθηκε καταλάθος στην έκθεση.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, κάποιοι παρατηρητικοί εντόπισαν μία φιγούρα των Raziel και Kain από τα θρυλικά παιχνίδια, Legacy of Kain: Soul Reaver και πλάι υπήρχε μία ειδική καρτέλα που έγραφε Legacy of Kain: Soul Reaver I and II Remastered.

Το πρώτο Legacy of Kain: Soul Reaver κυκλοφόρησε από την Crystal Dynamics το 1999 για το PlayStation και το PC, ενώ ένα χρόνο μετά κατέφθασε και στο Sega Dreamcast. Παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι remastered εκδόσεις, φαίνεται ότι η εταιρία κάτι ετοιμάζει.

Δείτε φωτογραφίες από τη φιγούρα και την καρτέλα με το σήμα του Legacy of Kain: Soul Reaver I and II Remastered:

Πλάι στο λογότυπο της remastered έκδοσης, υπάρχει και ένα QR Code, με το λογότυπο της Dark Horse Comics. Πρόσφατα, αυτή η εταιρία είχε ανακοινώσει ότι εργάζεται σε ένα νέο κόμικς με το όνομα Legacy of Kain Soul Reaver – The Dead Shall Rise, αλλά δεν είχε αναφερθεί ποτέ σε κάποια βελτιωμένη έκδοση των δύο πρώτων παιχνιδιών.

Παράλληλα, αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως ο Randy Lahrman της Dark Horse Comics δήλωσε ότι η φιγούρα που υπάρχει στο San Diego Comic-Con θα γίνει διαθέσιμη μέσα στον Αύγουστο, με περισσότερες πληροφορίες να αποκαλύπτονται σύντομα.

Πολλοί πιστεύουν μετά από αυτό, ότι η ανακοίνωση των remastered είναι πιο κοντά από ποτέ. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Ελλάδα

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, 11 περιπτώσεις απάτης, τις οποίες διέπραξε 49χρονος με το πρόσχημα ενοικίασης διαμερίσματος μέσω ιστοσελίδων. Ο 49χρονος συνελήφθη...

Μαγαζίνο

Το «Grand Hotel» έχει λαμπερά εγκαίνια και ανοίγει τις πόρτες του την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 θα...

Κόσμος

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα προμηθεύσει με 650 πυραυλικά συστήματα την Ουκρανία, προκειμένου να ενισχύσει την αντιαεροπορική άμυνά της, τους προσεχείς μήνες, ανακοίνωσε το Λονδίνο...

Αυτοκίνητο

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ (Ουλάν Ουντέ– Νεβέρ) – Στο Γαλάζιο Διαμάντι Με βασικό προορισμό τη λίμνη Βαϊκάλη το QJMOTOR TRANS ASIA 2024 με την QJMOTOR SRT...