Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Έμαθε ότι είναι παντρεμένη με Αιγύπτιο αφού έχασε το διαβατήριό της

Έμαθε ότι είναι παντρεμένη με Αιγύπτιο αφού έχασε το διαβατήριό της


Μια 24χρονη Ρωσίδα έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι ήταν παντρεμένη με έναν Αιγύπτιο πολίτη από το 2022, περίπου έναν χρόνο αφότου είχε χάσει το διαβατήριό της.

Η γυναίκα από την Αγία Πετρούπολη, έχασε το διαβατήριό της το καλοκαίρι του 2021, αλλά παρά το γεγονός ότι δήλωσε την απώλεια στην τοπική αστυνομία, δεν φρόντισε ποτέ να το αντικαταστήσει. Δεν χρειαζόταν πραγματικά νέο διαβατήριο μετά από αυτό και ποτέ δεν φαντάστηκε ότι το παλιό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλον.

Πώς έμαθε ότι είναι παντρεμένη

Ωστόσο, νωρίτερα φέτος, ενώ προσπαθούσε να εκδώσει πιστοποιητικό γέννησης για το μωρό της, η νεαρή γυναίκα έμαθε ότι ο σύζυγός της, ένας Αιγύπτιος ονόματι Μουσταφά, έπρεπε να είναι παρών επίσης. Ποτέ δεν είχε γνωρίσει τον Μουσταφά, πόσο μάλλον να τον παντρευτεί, αλλά το ρωσικό ληξιαρχείο τον είχε καταχωρίσει ως σύζυγό της.

Όπως αναφέρει το odditycentral.com, δεν είναι σαφές αν ο Μουσταφά βρήκε ο ίδιος το διαβατήριο της γυναίκας ή αν το αγόρασε από κάποιον στη μαύρη αγορά, αλλά σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο Αιγύπτιος χρησιμοποίησε το έγγραφο για να αιτηθεί άδεια προσωρινής διαμονής στη Ρωσία, ισχυριζόμενος ότι ήταν ο σύζυγος της κατοίκου της Αγίας Πετρούπολης. Το έγγραφο περιείχε σημείωση για τον γάμο, ο οποίος φέρεται να είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2022.

Αφού άκουσε τη μαρτυρία της γυναίκας και επιβεβαίωσε ότι είχε δηλώσει το διαβατήριό της χαμένο πριν από τρία χρόνια και ποτέ δεν είχε γνωρίσει τον Αιγύπτιο σύζυγό της, ένα ρωσικό δικαστήριο ακύρωσε τον γάμο.

Αυτή η παράξενη είδηση έγινε viral στη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα, παρόλο που άφησε πολλά ερωτήματα αναπάντητα, όπως πώς ο άνδρας κατάφερε να καταχωρίσει τον γάμο του με μια Ρωσίδα χρησιμοποιώντας μόνο το διαβατήριό της.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Σε 1.466 χιλιόμετρα ανήλθε πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ ΑΕ), το συνολικό μήκος των αγωγών μεταφοράς φυσικού...

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Οι καναδικές αρχές αναζητούν μια τολμηρή και απίθανη κλέφτρα αυτοκινήτων η οποία εμφανιζόταν ως πιθανός αγοραστής πολυτελών Ι.Χ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση...