Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης: Μέσα στο πολυτελές σπίτι στη Γλυφάδα που έγινε αντικείμενο διαμάχης

Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης: Μέσα στο πολυτελές σπίτι στη Γλυφάδα που έγινε αντικείμενο διαμάχης


Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη ο Τόνυ Μαυρίδης καλείται να αποχωρήσει από την κοινή μεζονέτα που είχε αποκτήσει με τη δημοφιλή τραγουδίστρια το 2006, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς το επιδόθηκε το ανάλογο δικαστικό έγγραφο.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τόνυ Μαυρίδης δεν σκοπεύει να φύγει από το σπίτι σε τέσσερις μέρες, αλλά σκοπεύει να παραμείνει καθώς θεωρεί ότι είναι περιουσία του.

Ο Τόνυ Μαυρίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσει εξωδικαστικά στην Έλενα Παπαρίζου μία πρόταση που το ποσό φτάνει με τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί, θέλοντας ουσιαστικά να αγοράσει το μερίδιο του σπιτιού που ανήκει στην τραγουδίστρια.

Στην περίπτωση που η Έλενα Παπαρίζου δεν δεχτεί την πρόταση του Τόνυ Μαυρίδη, ο μουσικός παραγωγός θα αναγκαστεί να αποχωρήσει σύντομα από τη μεζονέτα της Γλυφάδας.

Η πολυτελής μεζονέτα βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας.

Μάλιστα, το εν λόγω σπίτι, το 2012 είχε βγει προς πώληση, με την τιμή τότε να ανέρχεται στις 650.000 ευρώ, ενώ η τιμή αγοράς του πριν χρόνια ήταν περίπου στο 1 εκατομμύριο.

Το σπίτι εκτείνεται σε 280 τετραγωνικά μέτρα περίπου και διαθέτει τρία επίπεδα. Μπαίνοντας στην κουζίνα, είναι εμφανές το μοντέρνο ντιζάιν, ενώ το πράσινο χρώμα δίνει μια έξτρα ομορφιά στο χώρο.

Τζάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, εσωτερικό ασανσέρ και σύστημα συναγερμού, είναι κάποιες από τις ανέσεις που διαθέτει το σπίτι.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Παρατείνονται οι αναστολές φορολογικών οφειλών, ασφαλιστικών υποχρεώσεων και πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης έως τέλος του τρέχοντος έτους για την περίμετρο των δικαιούχων που ίσχυσαν έως...

Ελλάδα

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας (30/09) έξω από ψιλικατζίδικο που βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, στην περιοχή...

Οικονομία

Όλες οι εμπορικές πτήσεις με προγραμματισμένη αναχώρηση από τα δύο μεγαλύτερα βελγικά αεροδρόμια, το Διεθνές Αεροδρόμιο των Βρυξελλών και το Αεροδρόμιο του Σαρλερουά, ακυρώνονται...

Οικονομία

Ο αριθμός των ξένων τουριστών που επισκέπτονται την Πορτογαλία αυξήθηκε κατά 5,3%, σημειώνοντας τον Αύγουστο μηνιαίο ρεκόρ 2,3 εκατομμυρίων επισκεπτών. Πρόκειται για την μεγαλύτερη...