Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

«Έδεσε» Τσέριν ο Παναθηναϊκός – Zougla

«Έδεσε» Τσέριν ο Παναθηναϊκός – Zougla


Τη φανέλα με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς θα συνεχίσει να φοράει ο Άνταμ Τσέριν έως το καλοκαίρι του 2028, με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει το βράδυ της Πέμπτης (26/9) τη διετή επέκταση της συνεργασίας του με τον διεθνή Σλοβένο μέσο, με νέο αναβαθμισμένο (ως προς τις αποδοχές) συμβόλαιο.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του «τριφυλλιού» με τον Τσέριν έληγε το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο μετά τη διαπραγμάτευση που «έτρεξε» τις τελευταίες μέρες (προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ στις 10/9 για την πρόταση που είχε κατατεθεί) οι «πράσινοι» έφτασαν στο deal. Οι δε αποδοχές του από 280.000 ευρώ, θα ανέβουν σε ένα ποσό που θα φτάσει μαζί με τα μπόνους τις 800.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2028.

Ο Άνταμ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 88 συμμετοχές και επτά γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας».

Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Τσέριν τόνισε: «Νιώθω μεγάλη χαρά για την επέκταση του συμβολαίου μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Αλαφούζο, όπως και τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παπαδημητρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω για αρκετά χρόνια στην ομάδα κι έγινε πραγματικότητα. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βιώσουμε όλοι πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια».

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Στις αρχές της ερχόμενη εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία για την πώληση μεριδίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στην Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με πηγές που...

Οικονομία

Με περιορισμένες διακυμάνσεις και χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στην μέχρι τώρα συνεδρίαση, εν μέσω ήπιας πτωτικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών. O...

Οικονομία

Την σύμβαση για την προμήθεια 414 πυροσβεστικών οχημάτων, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε εκδήλωση...

Κόσμος

Ο αριθμός των πολιτών του Λιβάνου οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε εσωτερικά εκτοπισμένους πλησιάζει πλέον τους 500.000 μετά την κλιμάκωση της ισραηλινής εκστρατείας βομβαρδισμών...