Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Άνετη νίκη (77-61) για τον Ολυμπιακό στην Καρδίτσα!

Άνετη νίκη (77-61) για τον Ολυμπιακό στην Καρδίτσα!


Συνέχεια στο αήττητο του στην Greek Basketball League/Α1 Ανδρών, έδωσε ο Ολυμπιακός, μετά το άνετο πέρασμα του από την Καρδίτσα, για την 3η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 77-61 της τοπικής ομάδας, γράφοντας το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα και υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην τρίτη ήττα τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άμυνα αποτέλεσε και πάλι οδηγό για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να κρατούν κάτω από τους 15 πόντους την Καρδίτσα τόσο στην πρώτη, όσο και στη δεύτερη περίοδο.

Την ίδια στιγμή ο Βεζένκοφ ήταν για ακόμη μία φορά «ζεστός» από την περιφέρεια, ο Mιλουτίνοφ κυρίαρχος κοντά στο καλάθι στην επιστροφή του στην ενεργό δράση και ο Λαρεντζάκης εξαιρετικός στο κομμάτι της δημιουργίας, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να παίρνει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια στο +18 (28-46).

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα στην άμυνα, με την Καρδίτσα να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία των «ερυθρόλευκων» και με επιμέρους σκορ 16-2 να μειώνει στους 6 πόντους (44-50 στο 24΄).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, με τον Πίτερς να μπαίνει και αυτός στην εξίσωση επιθετικά, οι Πειραιώτες απάντησαν με 2-14, εκτοξεύοντας τη διαφορά στο +16 (46-62 στο 30΄). Ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους στον… επίλογο του αγώνα, φτάνοντας άνετα στο τελικό 77-61.

Κορυφαίος του Ολυμπιακού ο Σάσα Βεζένκοφ με 20 πόντους, ενώ 12 πόντους με 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 μπλοκ τελείωσε τον αγώνα ο Νίκολα Mιλουτίνοφ.

Ο Άλεκ Πίτερς και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης συμπλήρωσαν τους «διψήφιους» των Πειραιωτών, σημειώνοντας από 11 πόντους. Από την Καρδίτσα ξεχώρισαν οι Ματ Λούις και Νέιτ Ουότσον με 17 και 16 πόντους, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δεκάλεπτα: 14-19, 28-46, 46-62, 61-77

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Νίκος Παπανικολόπουλος): Χολ 4, Γουάτσον 16, Λιούις 17 (5), Κασελάκης 4 (1), Άλεν, Χόρχλερ 9 (1), Πλώτας, Καπετάκης, Δίπλαρος 3, Χατζής, Καμπερίδης, Χρηστίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Γουόκαπ, Φαλ 2, Βεζένκοφ 20 (1), Παπανικολάου 6, Ντόρσεϊ, Ράιτ 6, Μήτρου-Λονγκ 3 (1), Λαρεντζάκης 11 (2), Βιλντόσα 6 (2), Σπάρταλης, Πίτερς 11 (2), Μιλουτίνοβ 12.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το διάστημα που έμεινε δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και...

Πολιτική

Στίγμα ετοιμότητας και «κυβερνησιμότητας» επιχειρούν να προσδώσουν στο ΠΑΣΟΚ οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκος Ανδρουλάκης και είναι εξαιρετικά πιθανόν να ανακοινωθούν την Δευτέρα...

Οικονομία

Χωρίς μεταβολές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια θα είναι και τα φετινά τέλη κυκλοφορίας που καλούνται εκατομμύρια οδηγοί να καταβάλουν.Η ανάρτησή τους αναμένεται να γίνει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Από την πρώτη υπογραφή μέχρι τα κορυφαία αποτελέσματα στους δύο πρώτους Γύρους και μετά Πρωταθλητής WorldSBK τον Οκτώβριο,...