Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

Άγριος τσαμπουκάς on air ανάμεσα σε Γλαβίνα και Βούλτεψη για υγεία και… μνημόνια

Άγριος τσαμπουκάς on air ανάμεσα σε Γλαβίνα και Βούλτεψη για υγεία και… μνημόνια


Η Σοφία Βούλτεψη και ο Θανάσης Γλαβίνας βρέθηκαν, το βράδυ της Τρίτης, φιλοξενούμενοι στην εκπομπή «One Talk» στο One Channel και αυτό… δεν πήγε και πολύ καλά!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Θανάσης Γλαβίνας υποστήριξε ότι μέχρι να ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ το ΕΣΥ οι άνθρωποι «δεν είχαν δει γιατρό στη ζωή τους», γιατί δεν είχαν τα χρήματα. Η Σοφία Βούλτεψη αντέτεινε ότι υγεία υπήρχε ακόμη και στον πόλεμο, με το ΙΚΑ. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ επέμεινε ότι πρόσβαση στην Υγεία είχε μόνον η Δεξιά, που είχε χρήματα.

Όταν η Σοφία Βούλτεψη παρατήρησε ότι δεν είχε μόνον η Δεξιά πρόσβαση στην υγεία, ο Θανάσης Γλαβίνας αντέδρασε, λέγοντας πως «είναι η πριγκίπισσα της διαστρέβλωσης».

Τα πράγματα αγρίεψαν ακόμη περισσότερο όταν η υφυπουργός υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ έφερε τα μνημόνια. «Εμείς; Η κυβέρνηση Καραμανλή το έφερε!» απάντησε ο κ. Γλαβίνας. «Πληρώσαμε τα εξοπλιστικά του Τσοχατζόπουλου» επέμεινε η κ. Βούλτεψη. «Πόσο ήταν το έλλειμμα;» φώναζε στο πλατό ο κ. Γλαβίνας.

Ο άγριος καβγάς έληξε, με τη Σοφία Βούλτεψη να λέει στον παρουσιαστή της εκπομπής, Τάκη Χατζή, «μη μου ξαναφέρεις πιτσιρικάδες στην εκπομπή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια:  Δημήτρης Διατσίδης   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ To MotoGP μετά τον 13ο Αγώνα στην πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli, παραμένει στην ίδια πίστα –...

Αθλητικά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον παίκτη που τον απέκλεισε πρόωρα στο πρόσφατο US Open. Ο «Στεφ»...

Μαγαζίνο

Η Μαριάννα Λάτση βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, στη μουσική παράσταση μνήμης και τιμής αφιερωμένη στην οικουμενική Ελληνίδα Μαριάννα Β....