Από τον σεφ Χρήστο Παναγιώτου
ΥΛΙΚΑ
8 μπριζόλες
150 ml soy sauce
70 γρ. καστανή ζάχαρη
30 γρ. Worcestershire sauce
20 γρ. μουστάρδα Dijon
3 σκελίδες σκόρδο
10 γρ. πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα τηγάνι και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Κρυώνουμε το μείγμα και μαρινάρουμε τις μπριζόλες για 2 με 3 ώρες. Ανάβουμε το γκριλ στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για 15 λεπτά.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!