Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Χαλκιδική: Λουκέτο στο beach bar όπου σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο – Ελεύθεροι τρεις Βούλγαροι

Χαλκιδική: Λουκέτο στο beach bar όπου σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο – Ελεύθεροι τρεις Βούλγαροι


Λουκέτο μπήκε στο beach bar, στη Χανιώτη Χαλκιδικής, όπου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Σε έκτακτη συνεδρίασή της, η δημοτική επιτροπή του Δήμου Κασσάνδρας, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική αφαίρεση άδειας λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος και τη σφράγισή του.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν Βούλγαροι θαμώνες επιτέθηκαν στον 55χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος τραυματίζοντας τον με μπουνιές και κλοτσιές.

Στη συνέχεια εισήλθαν στον χώρο άλλα τρία άτομα, τα οποία -σύμφωνα με την αστυνομία- άρχισαν να πυροβολούν. Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν δυο πελάτες, ο ένας στο στέρνο και ο άλλος στο χέρι, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται, μαζί με τον ιδιοκτήτη του beach bar, στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Στο μεταξύ, σήμερα οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια Πολυγύρου τρεις από τους συνολικά οκτώ Βούλγαρους υπηκόους, που συνελήφθησαν μετά το επεισόδιο.

Όπως έγινε γνωστό με απόφαση της ανακρίτριας Πολυγύρου, ελεύθεροι αφέθηκαν και οι τρεις Βούλγαροι υπήκοοι, που απολογήθηκαν σήμερα για το επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 45χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 500 ευρώ, που πρέπει να καταβάλουν μέχρι την 26η Αυγούστου, καθώς και απαγόρευση προσέγγισης του καταστήματος και του επίσης Βούλγαρου ιδιοκτήτη του.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, με πιο σπορ χαρακτήρα....

Ελλάδα

Με την ευκαιρία της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, ο ΟΑΣΘ υπενθυμίζει στους φοιτητές και τους σπουδαστές ότι για τη μετακίνηση με τα λεωφορεία του Οργανισμού...

Κόσμος

Στο Κίεβο έφτασε το πρωί της Παρασκευής η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Η πρόεδρος της Κομισιόν θα έχει συνομιλίες για...

Μαγαζίνο

Την ονομαστική της εορτή είχε η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, Σοφία, την οποία έχει βαφτίσει ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος...