Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για εμπρησμό από αμέλεια σε 35χρονο

Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για εμπρησμό από αμέλεια σε 35χρονο


Ποινική δίωξη για εμπρησμό από αμέλεια με την επιβαρυντική περίσταση ότι η φωτιά επεκτάθηκε σε μεγάλη έκταση (πλημμέλημα) ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του 35χρονου για τη φωτιά στα Γλυκά Νερά.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη εχθές, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ενώ του έχει επιβληθεί και διοικητικό πρόστιμο ύψους 4.675 ευρώ. Μαζί με τον 35χρονο είχαν προσαχθεί ακόμη τρία άτομα.

Παράλληλα, διενεργείται προκαταρκτική έρευνα για το εάν υπάρχουν ευθύνες άλλων προσώπων αναφορικά με την πτήση του drone.

Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Υπενθυμίζεται πως η φωτιά στην περιοχή ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης, περίπου στις 14:20, σε δασική έκταση.

Η φωτιά έκαιγε κοντά σε οικισμό, ενώ για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 100 πυροσβέστες με 25 οχήματα, έξι ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 9 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα – ένα εκ των οποίων συντονιστικό.

Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους

Επιπλέον στάλθηκε μήνυμα από το 112 το οποίο ζητούσε από τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Ειδικότερα, το μήνυμα ανέφερε: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Γλυκά Νερά Αττικής. Αν βρίσκεστε στην περιοχή, παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Στη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών....

Αθλητικά

Η «Δίκη  ΣΚΑΪ» αποκάλυψε ότι ο 9ος Τακτικός Ανακριτής Αθηνών Παναγιώτης Τζιούβας διερευνά το κακουργηματικό αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volkswagen κατασκευάζει το Polo στην Παμπλόνα της Ισπανίας από το 1984. Πάνω από 8,4 εκατομμύρια Polo έχουν κατασκευαστεί στο συγκεκριμένο...

Αθλητικά

«Σημειωμένο» σε τρεις αγώνες ήταν το όνομα του Παναθηναϊκού στο τελευταίο «πακέτο» αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, μαζί με δεκάδες άλλες υποθέσεις καλοκαιρινών...