Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Φίλιππος Μιχόπουλος: Η νέα ζωή μετά το διαζύγιο από την Αθηνά Οικονομάκου, ο χρόνος με τα παιδιά του και τα πολυτελή ξενοδοχεία

Φίλιππος Μιχόπουλος: Η νέα ζωή μετά το διαζύγιο από την Αθηνά Οικονομάκου, ο χρόνος με τα παιδιά του και τα πολυτελή ξενοδοχεία


Το να χωρίζει ένα ζευγάρι δεν είναι κάτι παράλογο. Πολλές φορές μέσα στα χρόνια, οι άνθρωποι εξελίσσονται διαφορετικά, αλλάζουν οι στόχοι και τα θέλω τους και όσο κι αν έχουν αγαπηθεί στο παρελθόν, κάποια στιγμή αποφασίζουν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Ένα από αυτά τα ζευγάρια είναι και η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για δέκα ολόκληρα χρόνια, έξι εξ αυτών παντρεμένοι. Στην πορεία αυτών των χρόνων οι κοινές αναρτήσεις στα social media και οι εκδηλώσεις αγάπης ήταν κάτι παραπάνω από συχνές.

Η Αθηνά Οικονομάκου εξέφραζε με κάθε ευκαιρία τον έρωτά της για τον επιχειρηματία, το ίδιο και εκείνος. Ακόμα και στις συνεντεύξεις της η Αθηνά Οικονομάκου φρόντιζε πάντα να μιλά για τον έρωτά τους και τη δύναμη της αγάπης τους. Κι όλα αυτά, μέχρι τις αρχές Μαρτίου όπου ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχε κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για την ηθοποιό, την οποία διέγραψε λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου τους.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου

Για πολλούς η είδηση του διαζυγίου της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου ήταν «βόμβα», για άλλους όμως δεν αποτέλεσε έκπληξη.

Οι φήμες πως τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν είναι και τόσο καλά, είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν εδώ και καιρό, και τελικά ήρθαν να επιβεβαιωθούν με την ανακοίνωση που έστειλαν προς τα Μέσα, τον Απρίλιο του 2024.

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας. Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Όταν η Αθηνά Οικονομάκου είχε μιλήσει για την κρίση στον γάμο τους

Τον Φεβρουάριο του 2023 η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η Αθηνά Οικονομάκου παραδέχτηκε ότι έχουν περάσει κρίση, όμως την ξεπέρασαν: «Κλείνουμε 5 χρόνια γάμου φέτος. Βέβαια περάσαμε κρίση, φυσικά. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία. Έβαζα τα όριά μου, έλεγα τα θέλω μου, ζητούσα και με τα χρόνια όλο και παραπάνω.

Και το ίδιο κάνει και ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας. Να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς. Δε γίνεται αλλιώς πια. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό από τα ζευγάρια χωρίζουν, πολύ εύκολο τα παρατάνε. Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση».

Ποιος είναι ο Φίλιππος Μιχόπουλος

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι 41 ετών, έχει σπουδάσει ξενοδοχειακά στο Παρίσι και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων. Ο επιχειρηματίας έχει έναν ακόμη αδελφό, τον Ιάσονα με τον οποίο έχουν αναλάβει τα ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη.

Η οικογένεια Μιχόπουλου διατηρεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου, στην περιοχή του Ορνού, ενώ τα τελευταία χρόνια, επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στη Σαντορίνη. Εκτός όμως από τα ξενοδοχεία, ο Φίλιππος Μιχόπουλος διατηρεί και δυο πολυτελή εστιατόρια, ένα στη Μύκονο και ένα στη Σαντορίνη, καθώς και μια επιχείρηση που αναλαμβάνει κρουαζιέρες.

Για το λόγο αυτό ο Φίλιππος Μιχόπουλος, έξι μήνες το χρόνο βρίσκεται στα νησιά και ασχολείται ενεργά.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι λάτρης των σπορ, των ταξιδιών και προτιμά να ακολουθεί έναν luxury τρόπο ζωής.

Το τελευταίο ξενοδοχείο που προστέθηκε στην ιδιοκτησία του Φίλιππου Μιχόπουλου βρίσκεται στο Ημεροβίγλι με θέα το απέραντο γαλάζιο και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.

Μάλιστα, η πολυτέλεια αποτυπώνεται και στην τιμή των δωματίων, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις επίσημες σελίδες τους στο διαδίκτυο για το ξενοδοχείο της Σαντορίνης η χαμηλότερη τιμή για ένα απλό δωμάτιο σε μια off season εποχή είναι στα 480 ευρώ, και οι σουίτες στα 1200 ενώ σε μια high season εποχή η τιμή ενός απλού δωματίου ξεκινά από τα 960 ευρώ ενώ η σουίτες φτάνουν τις 7.000 ευρώ.

Σε αντίστοιχες τιμές κυμαίνονται και οι τιμές στο ξενοδοχείο της Μυκόνου.

Βίντεο από το ξενοδοχείο στη Μύκονο

Οι πρώτες διακοπές μετά το διαζύγιο παρέα με τα παιδιά του

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος περνάει ένα όμορφο καλοκαίρι με τα παιδιά του, τον Μάξιμο και τη Σιέννα. Ο επιχειρηματίας φαίνεται ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή με τα παιδιά του. Σε νέα ανάρτησή του από τη Σαντορίνη, γράφει σε μία φωτογραφία με τον Μάξιμο και τη Σιέννα: “Μαζί”.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο του επιχειρηματία μετά από την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Αθηνά Οικονομάκου.

Πριν λίγες ώρες ο επιχειρηματίας μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram  δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία από την οικογενειακή τους εξόρμηση, σε παραλία της Σαντορίνης.

Ο Μάξιμος και η Σιένα φαίνονται να κατευθύνονται προς την παραλία, κρατώντας τα κουβαδάκια τους και τις μπάλες τους, έτοιμοι για παιχνίδια στην αμμουδιά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο λογαριασμός του Φίλιππου Μιχόπουλου στο Instagram σήμερα δεν υπάρχει. Ίσως τον έκλεισε προσωρινά είτε τον διέγραψε. Υπάρχει όμως προσωπικό προφίλ στο Facebook με το όνομα Philip Michopoulos.

Από την άλλη να σημειώσουμε η Αθηνά Οικονομάκου έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον κούκλο Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα Bruno Cerella.

 



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Οικονομία

Σε 1.466 χιλιόμετρα ανήλθε πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ ΑΕ), το συνολικό μήκος των αγωγών μεταφοράς φυσικού...

Μαγαζίνο

Η ανθεκτικότητα είναι η ικανότητα ενός ανθρώπου να ρυθμίζει παραγωγικά τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις συμπεριφορές του. Το να είσαι ανθεκτικός, σημαίνει ότι...