Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

Φίλης: «Ο Μπελογιάννης είχε και “πόθεν” και “έσχες” κύριε Κασσελάκη»

Φίλης: «Ο Μπελογιάννης είχε και “πόθεν” και “έσχες” κύριε Κασσελάκη»


«Επίθεση» του υποψήφιου ευρωβουλευτή Νίκου Φίλη στον Στέφανο Κασσελάκη

«Επίθεση» του υποψήφιου ευρωβουλευτή Νίκου Φίλη στον Στέφανο Κασσελάκη για την επίσκεψή του στο μουσείο του Νίκου Μπελογιάννη. Ο πρώην υπουργός κατηγόρησε τον πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για «αδίστακτη πολιτική εντυπωσιασμού και καπηλείας». 

«Δεν ξεχνάμε ότι είχε αναγγείλει την υποψηφιότητά του για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ από τον τάφο του Σοφοκλή Βενιζέλου στα Χανιά, ενός εκ των ιδρυτών του κολαστηρίου της Μακρονήσου, και λίγες μέρες μετά, πήγε να τιμήσει τα θύματα του Σοφοκλή Βενιζέλου στη Μακρόνησο», σχολίασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά. 

«Ο ήρωας του κομμουνιστικού και αριστερού κινήματος εκτελέστηκε γιατί είχε και ιδεολογικό Πόθεν και πολιτικό Έσχες. Ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης ούτε καν το οικονομικό Πόθεν Έσχες του δεν έχει καταθέσει. Ενώ, με το  ιδεολογικό και το πολιτικό του “Πιστεύω”, αυτοτοποθετείται πολύ μακριά από κάθε εκδοχή της Αριστεράς», κατέληξε στην ανακοίνωσή του. 

Η επίσκεψη Κασσελάκη στο μουσείο Μπελογιάννη προκάλεσε την έντονη αντίδραση και του ΚΚΕ που ανέφερε πως «ενημερώνουμε τον κύριο Κασσελάκη ότι ο Νίκος Μπελογιάννης, ως στέλεχος του ΚΚΕ, εκτελέστηκε από το αστικό κράτος και τους συμμάχους του, τους Αμερικάνους, επειδή ακριβώς πήγε κόντρα στις “αξίες” που εκπροσωπεί σήμερα ο ίδιος και το κόμμα του»

Αναλυτική η δήλωση του Νίκου Φίλη 

«Πληροφορηθήκαμε ότι ο κύριος Κασσελάκης λίγο καιρό από τότε που τίμησε το ΝΑΤΟ, αποκαλώντας το “ιερή αμυντική Συμμαχία “, επισκέφθηκε το Μουσείο Μπελογιάννη, στο πλαίσιο μιας αδίστακτης πολιτικής εντυπωσιασμού και καπηλείας που επιχειρεί. 

Δεν ξεχνάμε ότι είχε αναγγείλει την υποψηφιότητά του για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ από τον τάφο του Σοφοκλή Βενιζέλου στα Χανιά, ενός εκ των ιδρυτών του κολαστηρίου της Μακρονήσου, και λίγες μέρες μετά, πήγε να τιμήσει τα θύματα του Σοφοκλή Βενιζέλου στη Μακρόνησο. 

“Ό, τι να ναι” ή “ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει”, φαίνεται να πιστεύει ο κ. Κασσελάκης. Γι’ αυτό επιχειρεί την ολοκληρωτική μεταμόρφωση του κόμματός του, με όπλα την εξουσιομανία, την παραχάραξη της ιστορίας του και την εκμετάλλευση των αγώνων γενιών και γενιών αριστερών.

Και με το κεφάλαιο που δεν πρέπει να δαιμονοποιείται και με τους εργάτες.
Και με το ΝΑΤΟ και με τον Μπελογιάννη
Και με το Ισραήλ και με την Παλαιστίνη
Και με το κοινωνικό κράτος και με τις φοροαπαλλαγές στους υπερπλούσιους των 500.000 ευρώ 
Και με τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών και με το “Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια”, το ιδεολογικό λάβαρο της Δεξιάς.

Ελπίζουμε, κατά την “Τικ Τοκ” επίσκεψή του στο Μουσείο Μπελογιάννη, να κατάλαβε ότι ο ήρωας του κομμουνιστικού και αριστερού κινήματος εκτελέστηκε γιατί είχε και ιδεολογικό Πόθεν και πολιτικό Έσχες. Ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης ούτε καν το οικονομικό Πόθεν Έσχες του δεν έχει καταθέσει. Ενώ, με το  ιδεολογικό και το πολιτικό του “Πιστεύω”, αυτοτοποθετείται πολύ μακριά από κάθε εκδοχή της Αριστεράς».

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον παίκτη που τον απέκλεισε πρόωρα στο πρόσφατο US Open. Ο «Στεφ»...

Αθλητικά

Όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη ο Ολυμπιακός, η Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία ως τις 10 Ιουλίου του 2024 εργαζόταν στον ΣΚΑΪ, είναι η νέα...

Πολιτική

Μετά το μπλόκο στους λογαριασμούς του ΣΥΡΙΖΑ, που έβαλε ιδιώτης ο οποίος εδώ και ένα μεγάλο διάστημα δεν πληρώθηκε τα χρήματα που του χρωστούσε...

Ελλάδα

Εδώ και περίπου 10 χρόνια η ιαπωνική κατασκευάστρια ICOM έχει σταματήσει να παράγει τα γουόκι τόκι που πιστεύεται πως ανατινάχθηκαν την Τετάρτη στον Λίβανο σκοτώνοντας...