Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Τρείς νίκες για την Continental στα Tire Technology International Awards 2024

Τρείς νίκες για την Continental στα Tire Technology International Awards 2024


Στα βραβεία “Tire Technology International” (TTI) η Continental είχε τρείς διακρίσεις.

Α. Έλαβε το βραβείο “Ελαστικό της Χρονιάς”, για το νέο All Season Contact 2, ελαστικό το οποίο εστιάζει στις ανάγκες οχημάτων όλων των τύπων μετάδοσης της κίνησης και αποτελεί ένα προϊόν που προσφέρει ασφαλή χειρισμό και εντυπωσιακό κράτημα, σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Β. Κέρδισε το “Environmental Achievement of the Year – Tire Design”,  για το Ultra Contact NXT, το οποίο πέτυχε την βέλτιστη ισορροπία, μεταξύ βιωσιμότητας, ασφάλειας και απόδοσης.

Γ. Κατέκτησε το “Tire Concept of the Year” για το καινοτόμο και πρωτότυπο ελαστικό, Conti City Plus. Το Conti City Plus συνδυάζει τεχνολογίες αιχμής που αυξάνουν τη συνολική ενεργειακή απόδοσή του, έως και 10%. Το αποτέλεσμα είναι πιο χαμηλές εκπομπές CO2 για τα επιβατικά αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης και πιο μεγάλη αυτονομία για τα ηλεκτρικά οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η  Continental είναι ο μόνος κατασκευαστής ελαστικών που κέρδισε φέτος 3 βραβεία, συνολικά. Αυτό αποτελεί μια ισχυρή αναγνώριση υψηλής καινοτομίας αλλά και δέσμευσης στην απόδοση, στην ασφάλεια και στη βιωσιμότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Continental κέρδισε τα βραβεία «Ελαστικό της Χρονιάς» και “Environmental Achievement of the Year – Tire Design”  για 2η συνεχόμενη χρονιά.

All Season Contact 2

«Μια εξαιρετική λύση ελαστικού all season, κατάλληλο για οχήματα οχημάτων όλων των τύπων μετάδοσης της κίνησης. Παντοδύναμο με άριστα χειμερινά χαρακτηριστικά, δυναμικό χειρισμό και μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα, αθόρυβο κατά την οδήγηση, με μεγάλο χιλιομετρικό ωφέλιμο». Αυτά είναι κάποια από τα συμπεράσματα της επιτροπής αξιολόγησης για το All Season Contact 2. Η Continental αύξησε το χιλιομετρικό ωφέλιμο κατά 15%, σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο και ταυτόχρονα μείωσε την αντίσταση κύλισης κατά 6%,  χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια. Το All Season Contact 2 εξασφαλίζει ακόμα καλύτερο χειρισμό σε στεγνό οδόστρωμα και έχει ακόμη μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.

Ultra Contact NXT

Το Ultra Contact NXT είναι το πιο βιώσιμο ελαστικό επιβατικών αυτοκινήτων στην αγορά, μέχρι σήμερα. H Continental προσφέρει ένα προϊόν με ιδιαίτερα υψηλή αναλογία βιώσιμων υλικών. Με έως και 65% ανανεώσιμα, ανακυκλωμένα και πιστοποιημένα υλικά ισορροπίας μάζας, η σειρά Ultra Contact NXT συνδυάζει υψηλή αναλογία αειφόρων υλικών με μέγιστη ασφάλεια και απόδοση. Και οι 19 διαστάσεις του Ultra Contact NXT έλαβαν την κορυφαία αξιολόγηση ελαστικών της ΕΕ (“A”) στην αντίσταση κύλισης, στο φρενάρισμα σε βρεγμένες συνθήκες και για τον εξωτερικό θόρυβο.

Concept tire Conti City Plus

Το πρωτότυπο ελαστικό Conti CityPlus προσφέρει ιδιαίτερα υψηλή ενεργειακή απόδοση στην αστική κυκλοφορία. Χάρη στην ισορροπημένη αλληλεπίδραση αποδοτικών και βιώσιμων τεχνολογιών και υλικών, το Conti CityPlus αυξάνει τη συνολική ενεργειακή απόδοσή του, έως και 10%. Αυτό σημαίνει πιο χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2 για αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης και μεγαλύτερη αυτονομία για τα ηλεκτρικά οχήματα. Οι επιδόσεις αυτές έγιναν δυνατές με τη βελτιστοποίηση της συμπεριφοράς του ελαστικού στην κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης, η οποία μπορεί να αυξήσει την αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων έως και 3%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε εξοικονόμηση περίπου 0,6 kWh ανά 100 χιλιόμετρα.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Ο Τζιόρτζιο Γκάμπερ υπήρξε γνωστός Ιταλός τραγουδιστής, συνθέτης, ηθοποιός, θεατρικός συγγραφέας καθώς και ένας από τους βασικούς εκπροσώπους του θεατρικού τραγουδιού. Ήταν επίσης ένας...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Veyron. Chiron. Τourbillion. Η Bugatti είναι ειδική στις φαινομενικά εκκεντρικές ονομασίες. Όταν η εταιρεία εξαγοράστηκε από το Volkswagen Group το 1998,...

Αθλητικά

Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, ο Παναθηναϊκός θέλει τον Κριστιάν Παβόν της Γκρέμιο και μάλιστα έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Ο...

Αυτοκίνητο

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στην Καλαμάτα και τις εντυπωσιακές συμμετοχές του αγώνα των Σερρών, αυτή την Κυριακή 23 Ιουνίου, γίνεται ο τελευταίος αγώνας για...