Connect with us

Hi, what are you looking for?

Οικονομία

Τράπεζες: Ανατροπή με την πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου

Τράπεζες: Ανατροπή με την πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου


Ανήμερα της αργίας του Αγίου Πνεύματος, στις 24 Ιουνίου, κλειστές θα παραμείνουν οι τράπεζες, ως είθισται και αυτό αναμένεται να επηρεάσει την πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου καθώς φαίνεται πως τα χρήματα θα βρίσκονται στους λογαριασμούς των συνταξιούχων από την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη πληρωμή για τις συντάξεις Ιουλίου είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου. Το γεγονός όμως ότι η πληρωμή ξεκινάει από το απόγευμα της προηγούμενης αλλά τυγχάνει αυτή να πέφτει στην αργία του Αγίου Πνεύματος, φέρνει την πληρωμή την αμέσως προηγούμενη εργάσιμη, δηλαδή την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Ειδικότερα ο ΕΦΚΑ λόγω της αργίας της 24ης Ιουνίου καταβάλλει προσπάθεια ώστε οι συντάξεις Ιουλίου των μη μισθωτών μα μπουν στους λογαριασμούς από την Παρασκευή το απόγευμα. Κανονικά η καταβολή θα γίνει 25 Ιουνίου 2024 απλώς θα μπουν νωρίτερα στους λογαριασμούς.

Μάλιστα σήμερα συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο όπου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Σημειώνουμε ότι βάσει της νομοθεσίας σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι ημερομηνίες των καταβολών δύναται να διαφοροποιούνται μετά από αιτιολογημένη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ και έγκριση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Υπενθυμίζεται ότι τα ποσά των συντάξεων πιστώνονται στους λογαριασμούς των συνταξιούχων από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μusic

vegas #lasvegas #jackpot PHENOMENAL HUGE JACKPOT!!!!!!!!!! lasvegaslowroller@gmail.com These videos are for … source

Συνταγές

Μουσική : Ελένη Μπελιμπασάκη Στίχοι : Γιάννης Ξηρομερίτης Ερμηνεία : Σπύρος Ταλαδιανός Studio : Earth sound studio Video … source

Κόσμος

Τα ονόματα αυτών που επιθυμούν να αναλάβουν τη θέση επιτρόπου αναμένεται να ζητήσει από τις χώρες μέλη της ΕΕ η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Το Yamaha Racing Heritage Club πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρόσφατη Yamaha Racing Experience στην Χερέθ, συγκεντρώνοντας θρύλους αγώνων...