Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Το ηλεκτρικό όχημα της Apple που ακυρώθηκε μπορεί να ήταν φορτηγάκι

Το ηλεκτρικό όχημα της Apple που ακυρώθηκε μπορεί να ήταν φορτηγάκι


Το ακυρωθέν ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple μπορεί να ήταν ένα ηλεκτρικό φορτηγάκι.

Στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο PowerOn της Κυριακής ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman, μοιράστηκε μερικά από όσα είχε ετοιμάσει η Apple για το όχημα, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού του.

Σύμφωνα με τον Gurman, ο σχεδιασμός της Apple πριν από το 2020 για το όχημα έμοιαζε με το Canoo Lifestyle Vehicle. Αυτό απηχεί μια γερμανική αναφορά από εκείνη περίπου την περίοδο. Ο Gurman λέει ότι το όχημα είχε μαύρα παράθυρα με ρυθμιζόμενη απόχρωση, γυάλινη ηλιοροφή και πανομοιότυπο μπροστινό και πίσω μέρος, ώστε να φαίνεται πάντα ότι οδηγούσατε μπροστά, ακόμα και όταν πηγαίνατε με την όπισθεν.

Σημειώνει ότι το εσωτερικό του αυτοκινήτου άλλαξε πολλές φορές, αλλά “πολλά από τα σχέδια του αυτοκινήτου περιλάμβαναν μια γιγαντιαία τηλεόραση στο κέντρο για την προβολή βίντεο και το χειρισμό του FaceTime”. Άλλες εκδόσεις του οχήματος είχαν οθόνες μεγέθους iPad που κρέμονταν από την οροφή. Τα καθίσματα στο όχημα ήταν παρόμοια με αυτά που θα μπορούσατε να βρείτε σε ένα ιδιωτικό τζετ και θα μπορούσαν να αναδιπλωθούν και να περιλαμβάνουν υποπόδια.

Ο κλιματισμός μέσα στο όχημα ήταν επίσης μοναδικός. Αντί να ωθεί τον αέρα στο πρόσωπο του οδηγού, το σύστημα κλιματισμού του οχήματος ωθούσε τον αέρα κατά μήκος των πλευρών της καμπίνας, όπως σε ορισμένα νεότερα αεροπλάνα.

Πριν από αυτήν την έκδοση, ο Jony Ive φέρεται να σχεδίασε ένα όχημα που ονομάστηκε εσωτερικά “Bread Loaf” και έμοιαζε με λεωφορείο VW της δεκαετίας του 1950. Αργότερα, μια άλλη έκδοση έμοιαζε με το ID Bus της Volkswagen.

Ο τελευταίος μεγάλος επανασχεδιασμός του οχήματος φέρεται να πρόσθεσε πόρτες παρόμοιες με αυτές που υπάρχουν στο Model X της Tesla.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Συνταγές

Αυτή την Κυριακή στο CANTINA magazine που κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ: 2 καλοκαιρινές εκδόσεις, 360 σελίδες, 400 φωτογραφίες.Με δύο πολύτιμες εκδόσεις κυκλοφορεί το Cantina...

Ροή ειδήσεων

Άναψε η φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 σε ένα αερόστατο το οποίο απογειώθηκε και πέταξε πάνω από το Παρίσι, ενώ η μοναδική Σελίν Ντιόν ανέβηκε...