Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Τζέρε – Τσιτσιπάς 0-1: Στο δεύτερο γύρο χωρίς να… ιδρώσει ο Έλληνας

Τζέρε – Τσιτσιπάς 0-1: Στο δεύτερο γύρο χωρίς να… ιδρώσει ο Έλληνας


Χωρίς να χάσει σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε στον πρώτο γύρο του Λάσλο Τζέρε, με τον Σέρβο τενίστα να εγκαταλείπει στα μέσα του δεύτερου σετ, δίνοντας άκοπα στον Έλληνα το εισιτήριο για την επόμενη φάση στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Όντας πολύ σταθερός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού παρά το χαμηλό ποσοστό στο πρώτο σερβίς (52%), ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη επί του Λάσλο Τζέρε με τον Σέρβο να εγκαταλείπει στο και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο τουρνουά στο Μόντε Κάρλο.

Στο τρίτο set point δεν… συγχώρεσε

Το ματς ξεκίνησε με σταθερότητα για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος κράτησε τα σερβίς του για να βρεθεί με το προβάδισμα (2-1) στην αλλαγή πλευράς. Στο τέταρτο game ο Έλληνας πραγματοποίησε το πρώτο break, το οποίο εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια κάνοντας το hold για το 4-1. Ο Τζέρε δεν κατάφερε να κατευνάσει τον ρυθμό του Τσιτσιπάς, παίρνοντας αρκετά ρίσκα τα οποία τον ανάγκασαν σε αρκετά λάθη δίνοντας τη δυνατότητα στον Έλληνα για ένα ακόμη break (5-1).

O Νο.12 τενίστας στον κόσμο με τις μπάλες στα χέρια, σέρβιρε για να κλείσει το πρώτο σετ, βλέποντας τον Σέρβο να κάνει μικρή αντεπίθεση και να μένει στο σετ με break (5-2), σβήνοτας δύο set point. Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο game έκανε το 5-3, αλλά στο 9ο game ο Τσιτσιπάς εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο το set point που του παρουσιάστηκε για να πάρει προβάδισμα στον αγώνα με 6-3.

Μετά το break ήρθε η εγκατάλειψη του Τζέρε

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες ήταν αρκετά σταθεροί στο σερβίς τους. Ο πρώτος που απείλησε με break ήταν ο Λάσλο Τζέρε, με τον Σέρβο να φτάνει σε διπλό break point. Σε εκείνο το σημείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποδείχθηκε πολύ σταθερός και έσβησε τα break points του Τζέρε για το 2-2.

Στο πέμπτο game ο Στέφανος ήταν κυριαρχικός και με δύο λάθη του Σέρβου κατάφερε να πάρει το break και το προβάδισμα στο σετ. Αυτό ήταν και το τελευταίο game του ματς, καθώς πριν σερβίρει ο Έλληνας ο Λάσλο Τζέρε εγκατέλειψε, με το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο να πηγαίνει στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Στον δεύτερο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θ’ αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τζάρι – Ετσεβερί, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τη Τρίτη (9/4).

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Οικονομία

Στα 4,9 δισ. ευρώ ευρώ μειώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, έναντι 5,6 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα...

Τεχνολογία

Η ευρωπαϊκή δικαιοσύνη ακύρωσε το πρόστιμο του 1,49 δισεκατομμυρίου ευρώ που είχε επιβληθεί το 2019 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της Google για κατάχρηση...