Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Τεράστιος μεταλλικός μονόλιθος βρέθηκε στη μέση του πουθενά στο Ηνωμένο Βασίλειο


Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ένα από τα πιο περίεργα περιστατικά του 2020 ήταν η εμφάνιση μεταλλικών μονολίθων σε τυχαία σημεία ανά τον κόσμο. Ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ και σταδιακά εξαπλώθηκαν παντού, ακόμα και στην Ευρώπη. Τα σχόλια περί εξωγήινων κατασκευών πήραν αναμενόμενα φωτιά, μιας και το σκηνικό θύμιζε έντονα τους μονόλιθους από την ταινία “2001: A Space Odyssey”.

Βέβαια, το μυστήριο λύθηκε μερικές εβδομάδες αργότερα, όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν αρτιστική έκφραση ενός καλλιτέχνη. Τώρα, όμως, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όπως μεταφέρει το εγχώριο μέσο WalesOnline, στην Ουαλία του Ηνωμένου Βασιλείου βρέθηκε ένας τεράστιος μεταλλικός μονόλιθος στη μέση του πουθενά.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο γιγαντιαίος μονόλιθος έχει ύψος περίπου 3 μέτρα και είναι τριγωνικού σχήματος, κατασκευασμένος σύμφωνα με τις εικασίες των ατόμων που τον είδαν από κοντά από ατσάλι. Βρέθηκε στο λόφο Hay Bluff κοντά στην κομητεία Πόουις.

Μιλώντας στο μέσο, ο ντόπιος Richard Haynes που τρέχει συχνά σε αυτή την περιοχή και έτσι ανακάλυψε το μονόλιθο, δήλωσε:

Πήγα προς το Hay Bluff, προς το σημείο όπου βρίσκεται ο σταθμός τριγωνισμού και κοίταξα προς τα δεξιά μου. Σκέφτηκα ότι φαινόταν λίγο παράξενο και ότι θα μπορούσε να είναι ένα κάποιο όργανο επιστημονικής έρευνας για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που συλλέγει το νερό της βροχής.

Αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν πολύ ψηλό και παράξενο για κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια πλησίασα κοντά του και ήταν τουλάχιστον 10 πόδια ψηλό (3 μέτρα) και τριγωνικό, σίγουρα από ανοξείδωτο ατσάλι. Ήταν κοίλο και φαντάζομαι αρκετά ελαφρύ. Αρκετά ελαφρύ για να το μεταφέρουν δύο άνθρωποι και να το φυτέψουν στο έδαφος.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξήγηση για το ποιος κρύβεται πίσω από την τοποθέτηση του νέου αυτού μονόλιθου, αλλά όπως απέδειξαν και τα περιστατικά του 2020, μάλλον δεν είναι εξωγήινοι…

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Στα βραβεία “Tire Technology International” (TTI) η Continental είχε τρείς διακρίσεις. Α. Έλαβε το βραβείο “Ελαστικό της Χρονιάς”, για το νέο All Season Contact...

Τεχνολογία

«Είμαι περήφανος που έγινα κομμάτι της απίστευτης επανάστασης που έχει συντελεστεί στην επιστήμη τις τελευταίες έξι δεκαετίες: από την απόλυτη άγνοιά μας σε πάρα...

Τεχνολογία

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σχεδόν έφτασε και έτσι η Sony μόλις ανακοίνωσε με ποια παιχνίδια θα το υποδεχθούν οι συνδρομητές του PlayStation Plus....

Συνταγές

Δείτε όλες τις εκπομπές του ΣΚΑΪ στο http://www.skai.gr/tv/ Δείτε περισσότερα στο … source