Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Στοίχημα: Ποντάρουμε στα γκολ της Γερμανίας και στον… πληγωμένο εγωισμό της Κροατίας

Στοίχημα: Ποντάρουμε στα γκολ της Γερμανίας και στον… πληγωμένο εγωισμό της Κροατίας


Προτείνει ο Ba-bet-o…

Καλημέρα σας! Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η δράση στο Euro 2024, με την «οικοδέσποινα», Γερμανία να δίνει τον δεύτερο αγώνα της στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tα «πάντσερ», μετά την επιβλητική τους νίκη με 5-1 επί της Σκωτίας στον εναρκτήριο αγώνα της διοργάνωσης, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με την Ουγγαρία, με στόχο το «2 στα 2» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, προκειμένου να κλειδώσουν την πρόκριση.

Οι Γερμανοί γνωρίζουν καλά ότι οι Μαγυαροί είναι μία άκρως επικίνδυνη ομάδα και φρονούμε ότι θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι, με στόχο να το καθαρίσουν όσο πιο νωρίς γίνεται.

Άλλωστε στο Nations League πριν δύο χρόνια είχαν ηττηθεί με 1-0 από την Ουγγαρία, οπότε γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι αν υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους μπορεί να βρεθούν σε μπελάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λογικά η ομάδα του Νάιγκελσμαν θα μπει με σοβαρότητα στο ματς και θεωρούμε αρκετά πιθανό να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, επιλογή που συναντάμε στο 1.85.

Από εκεί και πέρα θα εμπιστευτούμε τον άσο της Κροατίας στο ματς με την Αλβανία. Το συγκρότημα του Ντάλιτς στο ματς της πρεμιέρας έχασε με κάτω τα χέρια (0-3) από την Ισπανία και σε αυτό το ματς θέλει πάση θυσία το τρίποντο, καθώς αν χάσει… χάνεται.

Οι Κροάτες έχουν παίκτες με ποιότητα και πιστεύουμε ότι είτε εύκολα, είτε δύσκολα θα επαληθεύσουν τον άσο του 1.49.

Δυάδα…

Γερμανία-Ουγγαρία Να σκοράρει η Γερμανία και στα δύο ημίχρονα (1.85)

Κροατία-Αλβανία 1 (1.49)

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Οι καναδικές αρχές αναζητούν μια τολμηρή και απίθανη κλέφτρα αυτοκινήτων η οποία εμφανιζόταν ως πιθανός αγοραστής πολυτελών Ι.Χ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση...

Μαγαζίνο

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ Επανασύνδεση. Μήπως αναρωτιέσαι για το αν σε σκέπτεται το πρώην ταίρι σου; Το έδαφος στρώθηκε, το πρόσωπο που αγαπάς έρχεται ανανεωμένο και...

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....