Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Στη μισή τιμή το God of War στο PC

Στη μισή τιμή το God of War στο PC


Μία πολύ καλή προσφορά τρέχει αυτή τη στιγμή στο Epic Games Store και αφορά πασίγνωστο και επιτυχημένο παιχνίδι του PlayStation. Όπως διαβάσατε και από τον τίτλο του άρθρου, το God of War, το οποίο έφτασε πριν χρόνια στο PC, έχει δει μια μεγάλη έκπτωση αυτή τη στιγμή στο κατάστημα της Epic Games λόγω των Mega Sales που έχουν ξεκινήσει.

Η κανονική τιμή του παιχνιδιού είναι στα 49.99 ευρώ, αλλά μέχρι τις 13 Ιουνίου θα μπορεί να γίνει δικό σας στα 24.99 ευρώ. Ναι, βρίσκεται στη μισή τιμή, οπότε αν είχατε σκοπό να προβείτε σε αγορά, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Ο τίτλος υποστηρίζει Nvidia DLSS, υψηλής ανάλυσης σκιάσεις, βελτιωμένα space reflections, 4K ανάλυση με ξεκλείδωτο framerate, ενώ μπορείτε να τον απολαύσετε και με το DualShock 4 ή το DualSense χειριστήριό σας.

Βρείτε το God of War στο Epic Games Store πατώντας εδώ.

Ακολουθεί η περίληψη του παιχνιδιού σύμφωνα με την Sony Ελλάδας:

Ο Κράτος είναι και πάλι πατέρας. Ως μέντορας και προστάτης του Ατρέα, ενός γιου αποφασισμένου να κερδίσει τον σεβασμό του, ο Κράτος βρίσκεται απέναντι σε μία απρόσμενη ευκαιρία να υποτάξει την οργή που για χρόνια τον καθόριζε, ενώ βρίσκεται σε έναν πολύ επικίνδυνο κόσμο με τον γιο του.

Με την εκδίκησή του ενάντια στους Θεούς του Ολύμπου να ανήκει πλέον στο παρελθόν, ο Κράτος ζει στο βασίλειο των θεών και των τεράτων της Σκανδιναβία.

Είναι σε αυτόν τον σκληρό και ανελέητο κόσμο όπου καλείται να πολεμήσει για την επιβίωσή του και, όχι μόνο να διδάξει τον γιο του πώς να κάνει το ίδιο… αλλά και να τον εμποδίσει από το να επαναλάβει τα αιματοβαμμένα λάθη του Φαντάσματος της Σπάρτης.

Αυτή η συγκλονιστική αναβίωση του God of War συνδυάζει όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη θρυλική σειρά – βάναυση μάχη, επικές αναμετρήσεις με αρχηγούς και κλίμακα που κόβει την ανάσα – και τα ενώνει με μια έντονη και συγκινητική αφήγηση που επαναπροσδιορίζει τον κόσμο του Κράτου.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά του God of War στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας review πατώντας εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, με πιο σπορ χαρακτήρα....

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν...

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...

Οικονομία

Αύξηση 11,7% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Ιούλιο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη...