Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

Στην κόψη του ξυραφιού ο ΣΥΡΙΖΑ – Συνεδριάζει η ΚΕ

Στην κόψη του ξυραφιού ο ΣΥΡΙΖΑ – Συνεδριάζει η ΚΕ


Εν μέσω συνεχιζόμενων εντάσεων και εσωκομματικών αντιπαραθέσεων, συνεδριάζει σήμερα, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατά την οποία θα τεθεί επί τάπητος ο οδικός χάρτης ενόψει του Συνεδρίου του κόμματος και της επακόλουθης διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου.

Το έκτακτο συνέδριο θα γίνει με νέους συνέδρους που θα εκλεγούν από τη βάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας, δεν αναμένεται τελικά να αλλάξουν τα κριτήρια για την υποβολή υποψηφιότητας και θα απαιτούνται, όπως και την προηγούμενη φορά, 30 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Το χρονοδιάγραμμα μέχρι την εκλογή δεν αναμένεται, ούτε και αυτό, να διαφοροποιηθεί και επομένως, όπως έχει εισηγηθεί η ΠΓ: στις 19-20 Οκτωβρίου θα γίνει η εκλογή συνέδρων για το έκτακτο Συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί 1-3 Νοεμβρίου. Η εκλογή αρχηγού θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου, ενώ ο δεύτερος γύρος, αν χρειαστεί, την 1η Δεκεμβρίου.

Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μιλώντας στο Σκάι είπε πως: «Τα κριτήρια τα οποία προτείνονται είναι τα ίδια με τα κριτήρια που επέτρεψαν στον κ. Κασσελάκη την προηγούμενη φορά, να είναι υποψήφιος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέτρος Παππάς, μιλώντας στο Talk Radio, δήλωσε: «Ο Στεφανος Κασσελάκης έχοντας να αντιμετωπίσει μία τεράστια πλεκτάνη, που εξυφαίνεται εις βάρος του, γιατί κατά τα ψέματα, φοβούνται τον Στέφανο Κασσελάκη».

Μιλώντας στο OPEN ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, ανέφερε: «Έχει πλέον πολύ μεγάλες πιθανότητες να ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου».

Ο Χρήστος Σπίρτζης μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλώντας στο Σκάι, δήλωσε ότι τον χωρίζει πολιτικό και πολιτισμικό χάος με την ομάδα που στηρίζει το Σ. Κασσελάκη, ενώ ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας μιλώντας στο ΕΡΤΝews είπε «Παρέμεινα στο κόμμα πάντα». Επίσης στο ΕΡΤΝews, ο Διονύσης Τεμπονέρας είπε: «Αν με ρωτάτε αν μας χωράει όλους η επόμενη μέρα, αυτό θα διευκρινιστεί μέσα από το Συνέδριο».

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον παίκτη που τον απέκλεισε πρόωρα στο πρόσφατο US Open. Ο «Στεφ»...

Αθλητικά

Όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη ο Ολυμπιακός, η Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία ως τις 10 Ιουλίου του 2024 εργαζόταν στον ΣΚΑΪ, είναι η νέα...

Πολιτική

Μετά το μπλόκο στους λογαριασμούς του ΣΥΡΙΖΑ, που έβαλε ιδιώτης ο οποίος εδώ και ένα μεγάλο διάστημα δεν πληρώθηκε τα χρήματα που του χρωστούσε...

Ελλάδα

Εδώ και περίπου 10 χρόνια η ιαπωνική κατασκευάστρια ICOM έχει σταματήσει να παράγει τα γουόκι τόκι που πιστεύεται πως ανατινάχθηκαν την Τετάρτη στον Λίβανο σκοτώνοντας...