Από τον σεφ Prodan Bonev
ΥΛΙΚΑ
4 στήθη πάπιας
50 γρ. βαλσαμικό ξύδι
50 γρ. μέλι
30 γρ. Worcestershire sauce
30 γρ. Soy sauce
10 γρ. σκόρδο σε σκόνη
5 γρ. ξύσμα λεμονιού
50 ml ηλιέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα τηγάνι να σιγοβράζει για 5 λεπτά και το κρυώνουμε. Μαρινάρουμε τις πάπιες μας για 2 με 3 ώρες. Ανάβουμε το γκριλ στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για 10 με 12 λεπτά.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!