Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Στέλιος Ρόκκος: Μιλά πρώτη φορά για τον χαμό του αδελφού του


Συγκλόνισε ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για τον χαμό του αδελφού του. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο αδελφός του τραγουδιστή, Νίκος, είχε εντοπιστεί νεκρός σε περιοχή της Λήμνου, ενώ είχε βουτήξει στη θάλασσα για ψάρεμα με ψαροντούφεκο.

«Η θάλασσα τελείωσε για μένα! Έχω βάλει αγγελία το σκάφος, έχω δώσει όλο τον εξοπλισμό, έχει τελειώσει, κι εγώ μαζί της. Δεν είμαι τσαντισμένος. Πήγα την τελευταία φορά και δεν πέρασα καθόλου καλά. Με αυτόν τον άνθρωπο, τον αδελφό μου, μοιραζόμουν πολλά πράγματα.

Κάνω πολύ άσχημες σκέψεις, σκέψεις που δεν υπολόγιζα ποτέ ότι θα κάνω στη ζωή μου! Η Λήμνος, ήταν αυτός, ή μάλλον και αυτός, είναι η μάνα μου, η αδελφή μου, οι φίλοι μου. Τώρα δεν είναι τίποτα το ίδιο! Σκέφτομαι να φύγω από τη Λήμνο. Είναι δύσκολο για μένα να μείνω εκεί. Άστο, είναι δύσκολο…», ανέφερε για τον θάνατο του αδελφού του, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Προσπαθώ πολύ. Ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Προσπαθώ πολύ γιατί πρέπει, είναι δύσκολο πολύ. Η μητέρα μου άστο, είναι δύσκολο… Όταν μου είπαν ότι μάλλον έφυγε, δεν το πίστεψα.

Ήταν πολύ φρέσκος ο χαμός του άλλου αδελφού μου, του Κώστα, ήταν πριν δυο χρόνια, για να διαχειριστώ και αυτό. Με τον Κώστα δεν ήμασταν τόσο κολλητοί όσο με τον Νίκο. Με τον Κώστα μάλωνα συνέχεια για τον Νίκο. Πάντα τον Νίκο υποστήριζα, όσο άδικο κι αν είχε. Ήταν ο μικρός».

«Έρχεται στο μυαλό μου όταν τραγουδάω»

Ακόμα, ο Στέλιος Ρόκκος είπε: «Δεν μπήκα στη λογική «Γιατί σε μένα», ήταν και είναι βαρύς ο πόνος. Πονάς πολύ για να ζητήσεις εξηγήσεις. Πονάς! Έκλαψα πολύ. Ο Νίκος έρχεται στο μυαλό μου όταν τραγουδάω! Πολλές φορές μου έρχεται στο μυαλό και γελάω. Μου λείπουν οι πλάκες που κάναμε.

Εκείνη τη μέρα που έφυγε, είχε πάει για ψάρεμα, να ψαρέψει για να φιλέψει το χωριό που τον ψήφισε για πρόεδρο. Είχε φτιάξει έναν χώρο στο χωριό για τα γεροντάκια, να πηγαίνουν το χειμώνα, γιατί τα καφενεία κλείνουν τον χειμώνα».

«Το άσχημο είναι ότι όποιος με βλέπει στο δρόμο μου λέει συλλυπητήρια, και μου τον φέρνουν συνέχεια στο μυαλό, το καταλαβαίνω γιατί το κάνουν, είναι αγάπη αυτό, αλλά δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο νευριάζω μέσα μου. Θέλω να ηρεμήσω και να προχωρήσω.

Τόση αγάπη δεν περίμενα ότι θα νιώσω ποτέ από τον κόσμο… Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θέλω να μου ξαναπούν τίποτα! Τη βάρκα είναι οριστικό ότι θα την πουλήσω, τελείωσε για μένα, δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα!», κατέληξε.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Στα βραβεία “Tire Technology International” (TTI) η Continental είχε τρείς διακρίσεις. Α. Έλαβε το βραβείο “Ελαστικό της Χρονιάς”, για το νέο All Season Contact...

Τεχνολογία

«Είμαι περήφανος που έγινα κομμάτι της απίστευτης επανάστασης που έχει συντελεστεί στην επιστήμη τις τελευταίες έξι δεκαετίες: από την απόλυτη άγνοιά μας σε πάρα...

Τεχνολογία

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σχεδόν έφτασε και έτσι η Sony μόλις ανακοίνωσε με ποια παιχνίδια θα το υποδεχθούν οι συνδρομητές του PlayStation Plus....

Συνταγές

Δείτε όλες τις εκπομπές του ΣΚΑΪ στο http://www.skai.gr/tv/ Δείτε περισσότερα στο … source